Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vizsla

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joggal végig nagyszerű teljesítményt nyújtott, tulajdonképpen csak miatta, Peter Sramek és Tóth Gabi kedvéért volt érdemes nézni az évadot, amiben azért volt mellényúlás bőven (Nyári lányok, Csobot Adél, Varga Győző, stb.), de így is az év - egyelőre - legnézettebb műsora…..
vizsla 2015.11.30 00:17:37
@teofilka: mondjuk Hernadi fiatalon nagyon ugy nezett ki, mint Kormos Anett..... Szamomra az elso pillanat dobbenetes volt, h mennyire jol megjelenitettek a fiatal Hernadit
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
A harmadik X-Faktor széria után egyedül Geszti Péter maradt a zsűriben, mindenki más távozott, most azonban Geszti is úgy döntött, hogy feláll, új mentort kell tehát keresni az ő helyére is. A Blikk úgy tudja, az ötödik szériában egy nő ülhet Geszti székébe, mégpedig…..
Szulák Andrea és a vetítéstechnika kapták a főszerepet a Budapesti Operettszínház legújabb bemutatójában. A Ghost hosszú sikerszériára számíthat.   Elsőre bizarrnak tűnik a gondolat, hogy valaki musicalt írjon a kilencvenes évek amerikai nyálfilmjéből, a Ghostból.…..
Nagy Sándor volt Ördög Nóra partnere a Csillag születik 3-ban, de az ősszel induló X-Faktorban az RTL Klub nem számít rá. "Az biztos, hogy nem én vezetem a műsort, de ezen nem sértődöm meg – mondta a műsorvezető a Borsnak. – A tehetségkutató elején lehetett…..
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
KISMACS új rovata az étteremkritika. Cocktail & Grill ÉtteremTata, Tópart sétány 1.Tel.: 34/383-482ÉtteremkritikaÉtterem:Többször jártam már ebben az étteremben. Kollégákkal és családdal is, hiszen mindegyikre alkalmas. Nagyobb összejövetelekhez természetesen helyet kell…..