Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illiberal

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az USA geopolitikai érdekei miatt Oroszországot ma mumusként láttatja a nyugati média, az Európa egy részét, köztük Magyarországot is fenyegető ISIS dzsihádistáinak megfékezése lehetetlen lesz az oroszok nélkül. Kárörvendő címet adott a karpatinfo.net annak a…..
illiberal 2014.09.20 09:47:22
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: az oroszimadata megmaradt (mert nem mintha a szovjetek kozott az oroszok lettek volna a egyenlobbek, a nem...), de kb. ez semmit sem valtoztat a szememben ahhoz, hogy az ilyen jobboldali nem jobboldali. Az igazi jobber az egyik nagyhatalom faszat se szopkodja. Mert az igazi jobber tudja, hogy nem az a lenyeg, hogy milyen alkukat kotunk rovidtavon, hanem az, hogy az allam milyen lesz holnaputan. Persze, sok idos honfitarsam fazna telen, ha nem lenne gaz
illiberal 2014.10.02 10:33:34
@Fejesrob: epp ez a baj az emberiseggel, hogy keves az elvhu ember, mert ezzel sokak teret adnak a befolyasolhatosagnak mindenfele izmus altal. De semmi baj, legalabb konnyebben mennek vagohidra :)
             Úgy tűnik, nem mindenki szereti Török Gábor elemzését Orbán Viktorról.          Bevallom, elsőre az jutott eszembe, hogy ehhez az elemzéstudományhoz, mintha kicsit kisebb felkészültség is elegendő lenne, mint amennyi a molekuláris biológiához…..
Áll a bál a baloldalon. A Demokratikus Koalíció és az Együtt-PM berzenkedik az MSZP ellen. Nem ismerem az egyezkedés körülményeit, óvakodnék hát a konfliktus értelmezésétől. Arról mégis van véleményem, hogy a politikában szabad-e beérni a kézfogással. Az ellenfelek között…..