Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simigabi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami és Isarsturm (2#) méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
'Lovagolok fűzfasípot fújva, lovagolok szilaj nádparipán,vályúhoz mék, lovam inni kíván'. Ezzel az idézettel csak azt kívánjuk alátámasztani, hogy a vesszőparipa igenis komoly dolog és ha Petőfi érdemesnek tartotta, hogy néhány sorban megemlékezzen a jelenségről, bizony mi…..
És akkor újra itt vagyunk Rorschachilag, keressük popp, ktn és Oarbeaskoa méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a…..
Mégpedig heti rendszerességgel. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem, szabadítsuk fel tudatunk közösen és a kommentek közé helyezzük el virtuális képaláírásunk. A…..
simigabi 2008.03.17 16:53:58
Nou San Trafford Képrejtvény 2008.03.07 21:56:00
Hogy rovat lesz-e belőle, azt nem tudjuk, mindenesetre remek hétvégi fejtörőt kínálunk kedves mindnyájuknak hajtás után – lévén felnőtt tartalomról van szó. Szóval az alábbi képen egy játékos nevét rejtettük el, bizonyára nem lesz nagyon nehéz megtalálni, hogy kiről…..
simigabi 2008.03.08 12:24:46