Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Doffek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy kicsit talán lecsillapodtak a kedélyek, azt javaslom, csévéljük vissza a szalagot (kocsivissza), és oldalaktól függetlenül, józanul játsszuk újra. Családon. Belüli. Erőszak. Ízlelgessük egy kicsit a szavakat. Mire célozhatnak pontosan? Hát persze, hogy a családfőre -…..
Sajnos mára a zeneipar futószallagon hozza a sok, szaros műanyag sztárt, akik nem tudnak énekelni, csak a seggüket rázzák - de producerre és Photoshop-művészekre telik nekik bőven. Nincs egy eredeti riffjük sem, csak lopnak, feldolgoznak, sample-eznek, tátognak. Szánalmas. Úgy…..
A tegnapi - megosztó - első rész után itt zárjuk a 80-as éveket. További részek: http://filmertek.blog.hu/2014/08/11/a_80-as_evek_20_legjobb_filmje_i_resz_top_20 10. Volt egyszer egy Amerika (1984) Once Upon a Time in America Rendező: Sergio Leone De Niro ezzel a filmmel kezdett…..
Gábor Doffek 2014.08.14 23:40:07
@thedirector:

Nem probléma, hogy egy általános iskolai wc-ben szokásos módon megsértődsz, ha valaki leszólja a cicis képedet, de sem sértőt, sem csúnyát nem írtam. Egyszerűen a véleményemet írtam le, ami roppant szimpla, és továbbra is tartom. Hm: ha blockbuster listát akartál írni, akkor nem rossz Marty McFly az élen, csak akkor vedd le a Ragyogást, mert a kettőt egy listára tenni a TE sorrendedben ritka kellemetlen bárki számára, aki valaha látott a Bogyó és Babócánál nagyobb súlyú mozit.

Ha pedig listát gyártasz, amit vitára dobsz fel, és minden harmadik filmhez odaírod, hogy nyugodtan tessék kommentekben vitatkozni, akkor ne sértődj már meg, ha valaki tényleg kommentál.

A filmekhez való alapvető hozzáállásodat pedig a Dühöngő Bikához írtak jellemzik a leginkább: rendezői, vágási, színészi játék, és néhány egyéb szempontból korszakalkotó (!!) filmet a tizensokadik helyre tettél, mert a főszereplő karaktere NEM ELÉG SZERETHETŐ! Gondolom a futballisták között is aszerint állítasz fel tudás-sorrendet, hogy kinek cuki a sérója.

Ismétlem. Nem probléma, hogy nem értesz a filmekhez, és filmes blogot írsz. Nem probléma, hogy A misszió című film nem is szerepel az első 20-ban. Almodovar, Bertolucci, Gilliam, gigantikus rendezők kimaradnak a pudingok miatt - semmi gond. (És filmek, mint a Bal lábam, Berlin felett az ég, Das Boot, Ran, Veszedelmes viszonyok, Asszonyok a teljes összeomlás szélén, te jó ég, ember...)

Neked itt nem megsértődni kell, mint amikor kicsúfoltak az általános iskolai xc-ben. Neked itt elnézést kellene kérni azoktól, akik veled ellentétben komolyan veszik a filmeket. És nem aszerint szeretik egyiket vagy másikat, hogy elég cuki-e a főszereplő.