Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidékifenegyerek

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox szépen csendben berendelte a Family Guy 17. és a Bob’s Burgers 9. évadát, azaz továbbra is lesz vasűrnap Animation Domination, hisazen a Simpson-család már korábban megkapta a 30. évadig szóló berendelését. Mindezt azután, hogy három sitcomot (The Last Man on Earth, Brooklyn Nine-Nine és The…..
vidékifenegyerek 2018.05.12 19:15:32
vidékifenegyerek 2018.05.12 19:53:04
@Füstölt sprotni olajban: láttad a 23. részt?
imádtam volna, ha olyan lett volna végig.
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
vidékifenegyerek 2018.01.04 17:27:09
@SmittyB: Tilla vitte hátán azt a műsort.
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
Netes celeb, YouTube-sztár, már ha olyan van itthon, de ezek szerint a crossover sikerült, megnyerte az ötödik évadot. Király Viktor vagy Janicsák Veca jobban megérdemelte volna, de nem lehet minden szavazó mellé énektanárt állítani.  ..
vidékifenegyerek 2017.11.12 22:04:07
@vidékifenegyerek: ha Vecát ennyire tolod, legalább nagybetűvel írnád a nevét.
vidékifenegyerek 2017.11.12 22:12:10
@sixx: Veca? Aki szinte mindig a saját hangján énekelt? Lehet én értem félre a műsor lényegét - ez esetben bocs -, de szerintem itt az a lényeg, hogy a kapott előadót kell megtestesíteni hangban és kinézetben egyaránt. Vecánál csak utóbbi (legtöbbször) sikerült, így nem értem a felvetést sem, hogy miért kellett volna nyernie.
vidékifenegyerek 2017.11.12 22:33:16
@laci_52: engem a joe cocker egyáltalán nem fogott meg, tényleg csak Somló Tamás volt az, ami igen. HT Jacksonja közepes volt, utánozni nyilván nem lehet, de kihozta a maximumot. A Lehetsz király is jó volt.

Ahhoz képset, hogy 10 (?) éve amikor Csillag születikben szenvedett, milyen béna volt, és hogy idáig eljutott, le a kalappal.

Ja, és ezeket most úgy írom, hogy azt hittem, Király Viktor nyer.
  November 21-től egy teljesen új, élő műsor indul a TV2-n. A csatorna kedden délelőtt küldött egy közleményt, amiben bejelentették, hogy miben látható legközelebb Liptai Claudia: ez lesz az Appra magyar!, amiben minden héten öt sztárvendég versenyez majd azon, hogy melyik találja el…..
vidékifenegyerek 2017.11.08 10:59:24
@balazsman: egyfajta zárójel
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Hét évad mindenből sok. Trónok harcából is, Agymenőkből is, X-Faktorból is. Megújulni hét évad után szinte lehetetlen, a reality műfajban meg különösen, és mondom ezt úgy, hogy 17. éve nézem a Survivort, és látom, hogy izzadnak vért az alkotók, hogy az alapformátumba valami csavart vigyenek. A…..
vidékifenegyerek 2017.09.03 11:15:43
@n3spr3ss0: az oké, de ez a műsor nem arról szól, hogy tud-e énekelni. Ez nem énekes műsor, itt ha olyan lapos emberek vannak, mint Gigi, halál az egész.
Új, állatos műsort indít az RTL Klub, aminek a megszűnő VIVA TV-ről ismert Iszak Eszter lesz a műsorvezetője - tudta meg a 24.hu. Az RTL Klub a Kedvenc Társállataink érdekes című új műsora kutyákkal, cicákkal, kisállatokkal és lovakkal foglalkozik majd, a hobbi állattartóknak szolgál tanácsokkal,…..
vidékifenegyerek 2017.07.27 22:15:40
Az egyik legjobb és legrégebbi reality tér vissza a magyar képernyőkre ősszel: az RTL itt nálunk, ebben a posztban jelenti be, hogy újabb évadot forgat a Survivor című túlélőrealityből, amiből 2003-ban és 2004-ben is láthattunk egy-egy évadot. Ezeket annak idején egyszerre forgatta az RTL, ami a…..
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
vidékifenegyerek 2016.12.14 10:50:56
A Blikk információi szerint Nádai Anikó és Dombóvári István lehetnek az X-Faktor ősszel induló szériájának arcai, az RTL Klub ugyanis nemcsak mentorok nagy részét, hanem a műsorvezetőket is lecserélné. Nádai és Dombóvári Istenes Bencét válthatja majd, aki azonban nem maradna munka nélkül, hiszen ő…..
A Blikk szellőztette meg, hogy az RTL nemcsak az énekeseket keresi az ősszel induló X-Faktor-évadhoz, hanem a megfelelő zsűritagokat is: Tóth Gabin kívül ugyanis mindenkit lecserélnek, megy Alföldi Róbert, Little G., és Szikora Róbert is. Az előválogatáson állítólag Király Viktor is részt vett, de…..
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
vidékifenegyerek 2014.08.18 19:33:18
vidékifenegyerek 2014.08.19 19:15:16
@payskin: ez jó! D:D:
comment:com Daryl Dixon meleg? 2014.08.18 13:31:00
Négy évad ment le a The Walking Deadből, négy évada van köztünk Daryl Dixon, a zombiapokalipszis legfaszább túlélője, az ember, aki három nyíllal végighentel egy full zombi-mayhemet, és aki ugyan egy gyökér déli náci, de ez is jól áll neki. És ha minden igaz, meleg. A…..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
vidékifenegyerek 2014.08.11 20:46:22
@sixx: igaz-igaz, bár a rádióhallgatók 99%-ának fogalma sincs, ki az a sixx, úgyhogy ennyi erővel K. Pistát is leégetheti.

egyébként:
– Céget érintő ügyekről nem nyilatkozhatok. Ez a szerződésem része. Ám annyit azért elárulhatok, hogy jól vagyok. Nem tudom, hogy akar-e valaki aggódni értem. De ha aggódik, akkor ne tegye. Nincs miért – mondta a tőle megszokott frappáns lazasággal Jáksó.

blikk.hu
vidékifenegyerek 2014.08.11 22:39:52
@Madag Oszkár: oltári nagy baromságokat írtál, no offense.
van vmi promo anyagod? meghallgatnálak, kíváncsi vagyok, ha mindneki szar Áronon kívül, te hogy nyomnád. :)
vidékifenegyerek 2014.08.11 22:44:12
@AIR: +1
Akik csak azért várták az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című celebszívatós reality-műsorának indulását, mert bikinis csajokat akarnak nézni, amint pókot zabálnak, sárban csúszkálnak és kígyók között fetrengenek, most egy biztos katatón állapotba kerülnek, hiszen az…..
vidékifenegyerek 2014.08.10 10:48:41
@sixx: hát... 2 hete nem volt adásban,a műsorstruktúrát totál átszervezték,ugyan ez a helyzet Cs.Jenővel,szerintem kirúgták.