Regisztráció Blogot indítok
Adatok
STILLMAN

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új hívószavak születtek néhány éve a sokszor új erőre kapó, néha megroggyanó, esetenként pedig délibábként csalogató magyar gasztroforradalomban: újhullámos kávézó, barista, speciality kávé.    Tény, hogy elindult a fokozott érdeklődés az igényes, szakértelemmel…..
STILLMAN 2016.11.17 10:55:54
@komplikato: Kérdésedre a válasz, a sznobizmus!
Én magam is sznob vagyok, tehát tudom miről beszélek!
Modorosblog Így fogyassz médiát! 2014.08.09 09:18:17
Sokat értetlenkedtünk mindig veletek együtt, hogy ki néz még egyáltalán tévét, rádiót - mi ezeknek a furcsa csatornáknak valójában a célja, értelme. Nos, azt hiszem, az utóbbi időkben megtaláltam a választ. Szórakoztatás, kikapcsolódás, megszokás, háttérzaj, reklámok,…..
Hol találják ki a Ferencváros meccseinek jegyárait? A Cink megírta, a Ferencváros új stadionjának megnyitó ünnepségének várható programját: Gripenek, fehér galambok és heroikus film, Kormánybiztos Úr, az Elnök Úr, Miniszterelnök Úr, behánytam. 2008-ban már Prágában…..
Érdekes apróságok derülnek ki a Ryanair legutóbbi gyorsjelentéséből: a néhány éve az utasokat még csak pofázó árunak tartó cég egyre gyorsabban mozdul felfelé, s gyúr az üzleti utasokra. Nyíltan támadja már nem csak a "normál" fapadosokat, mint az easyJet és a Norwegian, de…..
STILLMAN 2014.08.09 18:58:04
@Guadalupei Szűz: Ezek szerint te Ryanair-el utazol.
Proli-e vagy?