Regisztráció Blogot indítok
Adatok
debrejoco

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olaszok időről időre feltalálnak valami olyasmi, ahol az a lényeg, hogy a terméket, mondjuk az új farmert habkő-darabokkal berakjuk a mosógépbe, és lesz belőle valami, ami kicsit úgy néz ki, mintha már használt lenne, de persze használat a büdös életben nem okos ilyesfajta…..
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
Belsőség Michelisz Norbi felnőtt 2015.03.24 16:35:44
Na nem, mintha eddig nem tette volna, de számomra külön öröm, hogy ezt a srácot (akit barátomnak nevezhetek talán) végre úgy tolja egy erős szponzor, ahogy eddig is kellett volna mindig. Hogy kinek mi a véleménye a MOL Group-ról, az most pont nem fontos, itt az a lényeg, hogy…..
Még tavaly jutott eszembe a zseniális gondolat, amivel megválthatom a világot. Erre tessék, ezek a gonosz multinacionális, nemzetközi, mi több francia gazemberek a távolból rácsatlakoztak az agyhullámaimra, és kiszívták az ötletet. Valami gondolatvédő számsort kellett volna a…..
De néha a porschés is. Meg a passatos phaetonos. Sőt, olykor autó se kell hozzá, hogy ugyanebből a halmazból kerüljön elő valamilyen jelző, mondjuk a cinikus. Könnyed péntek délutáni parasztnéző, mert nem csak videókat kapunk, de olykor ilyen képeket is, pár sor körítéssel.…..
debrejoco 2015.03.13 19:10:21
@V12 Power: Mellesleg, ha jobban megnézed, észreveszed hogy a járdán lévő, a fallal párhuzamos fehér vonalat lépte át a maseratis, ill. valszeg mindkettő, mint ahogy azt már előttem is leírták. Míg egy nyikhaj gyerek még simán elfér, egy babakocsis kismama vagy kerekesszékes rokkant már nem biztos. Hát ezért jár a bünti, valszeg.
Nagyobb bevásárlóközpontokban pedig nemhogy nagyobb autóknak (suvoknak, platósoknak, zöccségesnek) hanem képzeld, még buszoknak (!!!!44négy) is van külön kijelölt parkolóhelye, ahova szabályosan is be lehet állni. Nem is tudtam hogy már nemcsak 20milkás érték felett lehet keresztbeállni a tecső előtt...
A képen látható összes autó tulaja seggfej, a szitokáradat eleve jogos.
Gondolom ha megdugod a szomszéd nőjét és emiatt az szájbaver, akkor azért nem lepődsz meg?! Naugye.
  A hirdetést Vályi Pista küldte be a listára, és nem igazán térek napirendre fölötte. Míg mások szövegben alkotnak nagyot, ez képi világával viszi be állcsúcsra a vizuális jobbhorgot. Küldöm mindenkinek, aki szereti a szépet. A háttérben húzódó dunántúli lankák, a…..
debrejoco 2015.01.23 11:40:57
@Zomborácz Iván: Muhaha.
Sima hatos, vagy 8-10-12 oldalú kockával esetleg? Ha nem kétkezes akkor vajh mennyi a "kúldáuntájm" egy verseket akció után??? Háh, régi szép M.Á.G.U.S. idők
debrejoco 2015.01.23 11:42:37
@debrejoco: *b-e-r-s-e-k-e-r. Rohadt autocorrect
debrejoco 2015.01.23 15:23:13
@okta: Miskolc? A Levonót mintha ott hallottam volna.
Gondolkodtak már azon, hogy mi közös Magnum Ferrarijában, és Columbo Peugeot-jában? Egyik autó sem központi eleme a sorozatnak, mégis, nem keveset hozzátesznek a főszereplő karakteréhez, szimbolizálnak valamit. Ritkán kerülnek előtérbe, néha egy-egy üldözés, vagy a kocsi…..