Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyhíjánhúsz

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VÁROSI LEGENDÁK ELOSZLATÁSA…     Ingatlanosként egyre gyakrabban találkozunk azzal a problémával, hogy vevőink határozottan ódzkodnak az ügyvédileg megosztott lakások vásárlásától. Valahol érthető a merev ellenállás, hiszen az interneten azt olvasta, a haverja azt mondta és a szomszéd állítása…..
  MIT VESZÍTHETNEK A TULAJDONOSOK…MÁR AKI VESZÍTENI FOG!   � Továbbra is a kerületi önkormányzatoknál „pattog a labda”. E hónap elejétől él a szabályozás, ami a regionális vezetés kezébe adta a döntés jogát, miképpen és milyen mértékben kívánják szigorítani a közigazgatásilag hozzájuk tartozó…..
  ‼️ BÉRBEADÓI „KISOKOS” ROVAT ‼️ SZERZŐDJÜNK-E KISÁLLATOS VAGY GYEREKES ALBÉRLŐVEL?  ☝️ FÉLELMEK / KÉTELYEK ELOSZLATÁSA ☝️ Bérbeadók állandó dilemmája, hogy gyermekkel, vagy kisállattal költözni vágyó Bérlőket fogadjanak-e albérleteikbe, vagy sem. Összedugtuk a fejünket szakmailag és…..
Kedves Internet Népe! Ez a legelső blogbejegyzésem, ami így utólag visszaolvasva nagyon látszik is rajta, őszintén szólva baromi nehéz dolog ez. Nem is voltam biztos benne, hogy így lesz, de mégis megosztom veletek. Nekem fontos. A végére remélem kiderül, hogy miért. Fülig Jimmy-t idézve: "Mostan…..
Még sosem volt normális napelemes telefontöltőm, és hát mikor lenne ez aktuálisabb, mint akkor, amikor mindenki folyamatosan utazik, jön-megy? Gyakran előfordul velem is, hogy annyi teendőm van hirtelen, hogy a telefonomat sincs időm feltölteni, vagy csak tökre elfelejtem a nagy pakolás közben,…..
A FIDESZ legfrissebb hirdetése (amit minden bizonnyal az utcákon is látni fogunk nemsokára, a lassan három éve tartó permanens óriásplakát-kampány keretében) csúcsra járatja a hangulatkeltést: gyakorlatilag terrorizmus-pártolással vádolja meg az ellenzéket csak azért, mert nem szavaz(ott) meg olyan…..
egyhíjánhúsz 2016.01.26 19:46:08
@pamut:
Könyörgöm inkább ne kommentelj, fájdalom olvasni, amit írsz (és még inkább azt, ahogyan)! Te többet ártasz a baloldalnak, mint bármelyik szerinted "fideszbérenc" (nehéz volt egy elfogadhatóan kulturált jelzőt kiválasztani, azok közül, amiket használsz). Egy az egyben azt csinálod, amit mások szemére vetsz. Rágalmazol alap nélkül, és és borzasztó stílusban fröcsögöd a magadét. A baloldal magasabb intelligenciaszintjéről beszélsz, miközben intelligens emberhez nem méltó módon és stílusban kommentelsz.
Vitatkozni nem így kell!
Ugyanazokat a mantrákat fújod, mint amiket az Orbán rendszer kritikusaira mondanak mások, csak a szereplők változnak. Nálad nem a zsidók, Soros György valamelyik szabadon választható alapítványa vagy a balliberális és egyben kommunista háttérhatalom képviselői fizetik a bérkommentelőket, hanem OV maga és nyilván trafikkal fizet minden egyes olyan hozzászólásért, amit 10-nél többen látnak. Ennyi trafik a világon nincs... Ráadásul ebben a konkrét szituációban értelmes stílusban, érveket felhozó emberekre zúdítod a trágár megjegyzéseket, és ezzel ilyennek láttatod a mai baloldalt. Jelenleg a Fidesz támogatottsága többszörösen veri bármelyik baloldali párt népszerűségét, úgyhogy sokan vannak, akik nem értenek veled egyet és őket nem mind fizeti valaki.
A baloldal bukott egy csúnyát és ők buktak először. Rengetegen csalódtak és kiábrándultak belőlük. Nyert a Fidesz kétharmaddal (kétszer ráadásul, bár a második választásnál már igencsak lejtett a pálya és azt is megtudhattuk, hogy 44% = 2/3...), de ezután már hiába látták sokan, hogy a Fidesz egyáltalán nem jobb (sőt...), azok akik csalódtak a baloldalban már nem mentek vissza, csalódtak az egész politikában és vagy radikalizálódtak és a szélsőjobb felszívta őket, vagy a nemszavazók népes táborát növelték tovább. Ezért vezet és vezetett a Fidesz folyamatosan óriási előnnyel minden felmérés alapján annak ellenére, hogy a szavazótábora számszerűen véve több történelmi mélypontot is megjárt még a sikeres bevándorlásellenes csodakampánya előtt, miközben a teljes népesség 60-70%-a gondolta úgy, hogy nem jó irányba halad az ország.
A kiábrándult szavazók szimpátiáját kellene visszanyerni és ez borzasztó nehéz dolog...
az viszont biztos, hogy a szidalmazás, fröcsögés, és ez a borzalmas stílus ebben egyáltalán nem segít, sőt ront a helyzeten.
Miattad és a hasonló megnyilvánulások miatt reagálnak úgy józan baloldali véleményekre is, hogy csak valami begyepesedett ballib hiszti, mert te sem gondolkozol, nem vitatkozol, csak fújod a magadét, és ezzel csak ártasz.
egyhíjánhúsz 2016.01.27 12:37:39
@pamut : igazad van, nem te írtál a az IQ különbségekről, más írta ezt:
"ha legalább 2 számjegyű az IQ-d (bár ezt kétlem, mert akkor nem lennél fideszcsicska)". Sorry a tévedésért, viszont azt továbbra is gondolom, hogy ezzel a stílussal senkit nem lehet meggyőzni, nem lehet változást elérni. Aki veled egyébként is egy véleményen van, annak persze tetszhet, amit írsz, de sokak számára visszataszító az alpáriság, és ilyennek állítod be a Fidesz ellenzékét.
Ha valaki, aki nem ért a politikához és nincsen még választott oldala elolvassa a "vitádat" mondjuk @tralalala -val, csak a stílus miatt unszimpatikus leszel neki, és ezáltal áttételesen az is, amit képviselsz. És itt egyáltalán nem beszélek arról, hogy kinek van igaza, meg kinek nincs.
Egyébként meg - mint írtam - ma jelenleg a Fidesz szimpatizánsainak a száma MO.-n minden más pártét/szervezetét többszörösen meghaladja, és ezek a szimpatizánsok nem mind "fideszbérencek", hanem megvezetett tévedésben lévő emberek tömegei, akikkel ha értelmesen vitatkozol, érvelsz és alternatívát mutatsz, még el is gondolkoztathatod őket. Nyilván nem adnak neked rögtön igazat mindenben, de még 1-2 Fideszes látszatintézkedés megbukik, még 1-2 hülyeséget megpróbálnak átvinni erőből és már komoly kételyeik lesznek, hogy lehet, hogy igazad volt? Kritikusabban nézik majd a történéseket és lassan észreveszik, hogy bedőltek egy jól átgondolt propagandagépezetnek.