Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Croissant#88

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Jóóóó estét Magyarország!!! Itt a Rádio V2 és benne a 2+10 adása e késői órán! A mikrofonnál Jamie „Rebel” Svensson, aki rátok szán most 10 percet floorball rajongók, hogy megtudjátok hol is lesz a legtutibb meccs a hétvégén! Álljál meg egy ásónyomra,…..
Ezen a hétvégén sem maradunk meccsek nélkül, hála az elmaradt/előrehozott/halasztott találkozóknak. 4 összecsapásra is sor kerül a férfi OB1 és OB2 küzdelemsorozataiban, köztük egy hamisítatlan derbire és egy kemény összecsapásra. Egyre fejlődik a Füfke által vízionált…..
Napjainkban a sportcsatornáknak és az internetnek hála nap mint nap ismerkedhetünk meg újabb és újabb sportágakkal. De vajon ismeri-e ön a 21. század egyik sikersportágát, a leggyorsabb csapatjátékot, a tempó és az adrenalin megszállottainak szívszerelmét, amely futótűzként…..
Öröm, bánat, mámor, könnyek, dicsőség, küzdeni tudás, csoda, feltámadás, pofáraesés, hosszabbítás, aranygól, örökké emlékezetes pillanatok… egyszóval: tipikuskupafordulótzártunk! Minden volt, ami csak különlegessé tehet egy kupasorozatot, és számos csapat ért el…..
Lassacskán leolvad a vékony jégréteg a csarnokok üzemen kívüli fűtőtesteiről, a deres ablakokon is be-be ragyog a napsugár, felkapcsolnak a villódzó neoncsövek és a kezdőkörhöz gurulnak a kis műanyag golyók… bár még csak január vége felé járunk, számunkra már…..
Croissant#88 2008.01.26 16:28:04
A női válogatott szereplése az elmúlt világversenyeken egyre inkább felfele ível. A dániai B csoportos harmadik hely, illetve a Szolnok szereplése az EK selejtezőn egyaránt figyelemre méltó, és a bajnokság méreteit figyelembe véve szinte erőn felüli. A női válogatott a…..
Az elmúlt héten több olyan komment, észrevétel és kritika is érkezett, ami szöget ütött a fejünkbe. Szép lassan elkezdte befészkelni magát gondolataink közé egy érzés, amit végül Füfke az alábbi bekezdéssel végképp bebetonozott oda: „Szerencsére olyan…..
Croissant#88 2008.01.15 18:27:20