Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanmégolyannévaminemfoglalt?

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com     Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Nem olyan régen egy ismerősöm…..
vanmégolyannévaminemfoglalt? 2014.08.13 09:32:33
@gályarab: Ha koncentrációt igénylő munkád van (minden munka ilyen), de a betegséged miatt nem tudsz koncentrálni, akkor gyakorlatilag alkalmatlanná váltál a munkavégzésre. Nem tudom, be tudod-e bizonyítani, hogy ez összefüggésben áll a mobbinggal, vagy hogy belépéskor még nem volt kialakulóban a betegség. Nagyon kétes kimenetelűnek tűnik egy ilyen érvelés.

Kedves Ildi, nem keltenék benned hamis és veszélyes reményeket, szerintem ha bármilyen jogi lépésen gondolkodsz, feltétlenül beszéld meg egy munkajogra szakosodott ügyvéddel!!! Nagyon sok részletkérdést kell tisztázni.
Augusztust írunk. Már érzékelhetően rövidebbek a nappalok. Egyre többször jut eszünkbe az iskola. Ma pedig igazi, esős, "őszi" reggelre ébredtünk.   Az új iskolaév kezdése mindig izgalommal jár, talán egy kis aggódással is. Rengeteg kérdés kavarog a kisiskolás és szülei…..