Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edgelaszlo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ne csak így környezetéből kiragadva legyen itt a cím, idézem a Bors által közölt teljes szöveget: Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy…..
edgelaszlo 2016.04.06 10:47:25
@dr. mesterseges szinezek:
képződött egy elit zenei "talaj" általuk amiben haszontalan "növények" fejlődhedtek, vagy valami ilyesmi dologra gondolok... persze nem biztos. Mindenesetre fejcsóválva szemlélem az ilyen dinoszauruszok ténykedését, picit az az érzésem hogy útjában állnak a zenei fejlődésnek. Vagy az is lehet hogy nem. Igény van az öregekre ami engem nagyon megrémiszt, ugyanakkor inkább ők mint valami sramli genny, ami oly divatos ma bizonyos körökben. Végül de nem utolsósorban legalább az underground így legalább él és lüktet, marad "elnyomásban" ami felettébb hasznos, már ami a kreativitást illeti. Szóval akár még meg is köszönhetném!? :))))))))))
edgelaszlo 2016.04.06 11:05:28
edgelaszlo 2016.04.06 13:34:29
@encir: ott van a mondat végén: ...vagy nem. :)
Csak egy kis okvetlenkedés volt vagy mélázás semmi több. Igen, nagy formátumú emberek valóban és igen, akkor szép a zenei paletta, ha sokszínű.....
Sem a húsleves, sem a csók nem túl jó újramelegítve, persze mindig vannak kivételek, melyek csak megerősítik a szabályt. A horrorfilmek világában a Gonosz halott második része minden szempontból rendhagyó „újramelegítése” az első résznek: remake, folytatás és paródia is…..