Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor86

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi ezredembe tértem vissza (2REG) a 6 hetes szabadságom után, rögtön be is raktak az első századba. Visszakerültem oda, ahonnan 5 évvel azelőtt elindultam. Belecsöppentem a sűrűjébe, érkezésemkor a párizsi őrjáratozásra készültek. A kihallgatásról a százados…..
Gábor86 2014.12.23 15:34:01
@Wudájharcos: Itt egy kis leírás az ezredekről.
foreignlegion.info/units/
Visszatérve megkaptuk a 3 hetes téli szabinkat, majd rögtön egy hónapos terep következett a brazil határon. Itt őrködtünk és kisebb őrjáratokat tettünk, de alig volt valami fogás. A bázisunkon kényelmes életünk volt, mindennel jól el voltunk látva. Nem úgy a tizedes képzőn…..
Gábor86 2014.11.10 12:57:24
@Zsoltsd: A kiképzők franciul beszélnek nem angolul. Őket nem fogja érdekelni hogy nem érted mit mondanak. Felvételin meg keresnek olyat aki fordít neked kb 5 percig és ennyi. De majd Dobri röviden és lényegre törően biztos fog válaszolni :)
Az ezredembe visszatérve a századom guyane-i felkészülésében vettem részt, egy hét terepen is voltunk. Kapóra jött, hogy ők is oda mennek, ahova majd én, de a többiek 2 év helyett csak 4 hónapra...
Egy koszos kis faluba nyomultunk be az egyik délután, amikor három oldalról támadás érte a konvojunkat. Kosz és por minden mennyiségben..