Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FagyasztottKutyakaki

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az igazi médiakurvaság, amikor valaki, jelen esetben Kiszel Tünde bejelentkezik a Mokkába azzal a felkiáltással, hogy úgy fél az ebolától (kisbetűvel, basszameg, az nátha sem nagy), mint egyszeri vidéki polgármester az elszámoltatástól. Aztán persze kiderül, hogy kurvára nem…..
FagyasztottKutyakaki 2014.08.06 16:58:48
@geriszab:
Egy kommentben sikerült lehúznod a bőrgyógyászokat, a fül-orr-gégészeket, Tündit és gyerekét, illetve egy fizetés nélküli médiaszakos gyakornokot is. Ahhoz, hogy megítéljük az orvosokkal kapcsolatban lehet-e létjogosultságot, szükségünk lenne arra, hogy tudjuk, Te mivel foglalkozol? Feltételezem nem a felsorolt szakmák egyikével. Sosem értettem a hozzád hasonló embereket, akikből csak a negatív szenny ömlik. Nem akarok ennyire előre szaladni, de rosszabb vagy mint azok akiket felsoroltál. Az életed valószínüleg nem tart ott, mint az övék, ha időd és kedved van arra, hogy egyáltalán ilyen műsorokat "fogyassz". És a leírtakból ítélve gondolom elég jól ismered a témát.
Az egész írásodról látszik, hogy szereted az általánosítást és a levegőbe puffogtatást különösebb háttérinformáció nélkül, így összefoglalom a mondanivalómat a te szinteden: Lehet, hogy kamu szakma a bőrgyógyászat és a fül-orr-gégészet (persze ez nem így van), de biztos, hogy nálad többet keresnek, boldogabbak, teljesebb életet élnek és nem foglalkoznak ilyen gyerekes dolgokkal mint te. Ami a fizetés nélküli gyakornokokat illeti.. Csak nem te is egy voltál közülük? A róluk megfogalmazott kritikád tényleg mindennél aljasabb. A szöveg egyáltalán nem volt összefüggéstelen se gyermeteg (a hozzáállásod talán az..). De ha vetted volna a fáradtságot és a videót is megnézed mellé (amit egyébként gondolom megtettél), akkor rájöhettél volna, hogy majdhogynem idézve vannak a szövegek, az ott elhangzottakból. Nem vagyok komment huszár, de az ilyen fajta hosszászólások mindig kiverik a biztosítékot nálam. Egy poshadvány ember lehetsz. Az életben is ilyen vagy, mint itt, online? Kimész az utcára, belerúgsz három emberbe, majd hazamész és dícséred a napot? Oh, és még valami. Most olvasgattam el az eddigi kommentjeidet. Látom ugatni jársz ide, máshol gondolom nem hallgatnak meg. Illetve, hogy még oroszt is tanultál, tehát feltételezem 38++ az életkorod és még most sem nőtt be a fejed lágya..? :(