Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hányás

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szokásom a Samsung és Android telefonokról áradozni, de előre el kell árulnom, hogy ez a telefon egyszerűen gyönyörű és baromi okos. A csomagolás a Samsungtól már megszokott fa ihletésű minimál dobozka, amelynek fedelét felemelve rögtön rádöbbenhetünk, hogy egy…..
Hányás 2014.08.07 12:13:43
@Boboboss93: Most úgy csinálsz,mint ha az én hibám lenne, hogy még azt sem sikerült megállapítanod,hogy a 2 telefon abszolút nem ugyanúgy ért földet.Az szintén mellékes hogy a 2. dobás után már majdnem ugyanúgy néztek ki,szóval jelentős differencia nincs.
Igen,hatalmas nagy ibuzi vagyok azzal a kemény 1 darab ifonnal amim volt.Próbálkozz még tökikém,de először azért még nőjj pár évet,mert ez így nagyon kevés :) (és amúgy "szart csináltál a szádból" valójában úgy szól, hogy segget csináltál a szádból,de nem baj,legalább megpróbáltad,király voltál nagyon!)
Hányás 2014.08.07 14:05:56
@Boboboss93: Bocsáss meg,but at this point már annyira nevetséges vagy,hogy nem reagálnék a commentedre.Vitázni nem lehet veled,mert érveid nincsenek,csak sértegetni tudsz,én pedig erre a szintre nem szeretnék lealacsonyodni,sorry.
Hányás 2014.08.07 17:58:14
@Boboboss93: Jó öcsi,elhisszük,de ne nekem emberkedj pls, mert már unalmas. Az elején még kifejezetten szórakoztató voltál, de azért a hülyeségnek is vannak határai.