Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toporttyánzsóti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Együtt külön indulásának mai bejelentése végleg elásta a baloldal fővárosi esélyeit. Ez így önmagában túlságosan nem érdekelne, legfeljebb egy újabb fröccsöt rendelnék ki a hazai balliberális elit politikai pusztulására elfogyasztott eddigi italok mellé. Csakhogy ennek a…..
A földi civilizáció legsúlyosabb problémái globálisak: ilyen az üvegházhatás és az ózonréteg elbomlása, a természeti erőforrások kimerülése, az egyenlőtlen víz- és élelemellátás, a világjárványok, a demográfiai robbanás vs. elöregedés ügye, a spekulatív…..
A brit főváros a világ (egyik) közepe, ráadásul folyamatosan növekvő és gyarapodó közepe. A most 8,5 millió Londonban 2031-re már várhatóan 10 millió ember él majd, ráadásul rengeteg a fiatal. Következzen tíz izgalmas tény a brit fővárosról! 1. A londoni buszok több mint…..
Varánusz Simicska vs Orbán vs RTL 2014.08.09 09:17:15
Érdekes momentumokkal bővült a Nagy Médiaháború lehetséges indokainak köre. Először is azt mondja a Cink, hogy egy "rálátós" forrásuk szerint Viktornak nem ideológiai, hanem elszámolási vitája van Lajossal: Orbán és Simicska háborúja mögött nem az van, hogy Orbán és…..
Az Erőteret (Életteret) fogom bírálni a saját premisszái alapján -- tehát nem a nyugati konzervatív, de még csak nem is az idealizált ballib világképből kiindulva (azért idealizált, mert Mo-n csak a roncsai vannak meg), ahonnan egyszerű és négy év után bizony már meglehetősen…..
Nem lennék meglepve, ha a trafik pályázatok elbírálásáról készült jegyzőkönyveket meg dokumentációt akkor kezdték volna el nagyüzemben gyártani a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, amikor a DK kiperelte a nyilvántartást a bíróságon. Bassza meg, most már tényleg csinálni…..