Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csintalan_csődör (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.10 00:40:45
@Intruder71: Megint csak a személyeskedés, ennyit tudsz? Én a számra vettem a családod? Nem. Sértegettelek téged? Nem. Akkor te mi jogon???
Ja, te vagy ma itt az ügyeletes bazdmeg?!

Leírtam a véleményem ezzel a cikkel kapcsolatban:
"Nem is értem, mit gondolt az RTL, hogy majd megszorongatja a hatalmon lévő kormányt??? Muhaha, hát persze."

Na szóval akkor milyen befektetői csoport is áll az RTL mögött, amiről én nem tudok, és ami miatt én hülyeséget írtam?

A "használd a google-t, és csodálkozz" komoly érvelési technikának tűnik. Ha meg nem akarod felvilágosítani az ostoba agyam fasznak írogatsz nekem? Vágod ugye, azt a mondatot, hogy a farkaddal szórakozzál, és ne velem.
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.10 00:52:38
@Mr. Közbiztonság Szilárd: "A médiát nem véletlenül nevezik 4. hatalmi ágnak (nem várom el, hogy tudd a másik hármat)."

én sem várom el, hogy tud, hogy tudom a másik hármat, hiszen nem ismersz.

"Hát ha kicsit tökösebb lenne az RTL, és nem most kezdte volna, hanem 1 éve, bizony, kurvára alá tudott volna tenni Orbánéknak."

ííígen? és mégis hogyan? Ehhez mondjuk kellene az is, hogy Orbánék mellett legyen egy normális alternatíva,de nincs. A mostani bal oldal nem az, de a régi sem volt az, és ahogy látom a jövőben sem lesz az.
Ha meg egy ATV/Klub radió kombónak nem sikerül, majd pont az RTLnek igen, ami meg aztán végképp nem egy politikával foglalkozó csatorna.
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.10 01:24:49
@Intruder71: "bartelsmann. A cég kilóra megvehetné az országot." igen ééés? Mi a következő lépés? Gondolom te tudod hogyan fogják megfingatni a kormányt, mert utána néztél, és látod az összefüggéseket. Nem úgy az átlag, aki legközelebb megint elmegy szavazni a fideszre, mint most. Bartelsmann/RTL meg tehet egy szívességet. Te meg okoskodhatsz tovább fotelből a blogokon.
Sztem nyugodj bele, hogy Orbánék még ráhúznak plusz 4 évet ha nem többet. Ez van.
Fosom magam össze, hát mennyire jó ez a reklám?! Balfaszoknak, balfaszságot a legnagyobb balfasszal kell reklámozni és akkor így:  Ezzel a szájrepülővel az arcizmokat erősítik, amit egy alapos szopással ugyanúgy megtehetnének és bevallom jobban is örülnék, ha Ronaldót egy…..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.08 18:53:58
@Fluffer: Detty csávó, csak szólok.
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.08 14:18:15
@Kandabula: örülök, hogy csak ennyibe tudsz belekötni, drága barátom, de nem ez volt a lényeg a kommentemben.
Szóval próbálkozz mással, és erősebben.
Ja, és soha ne felejtsd, mocskos fidesz bármi áron.
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.08 14:39:47
@Peterpapo: nem csak a "figyelmét" szó maradt ki, de nem akarok kötekedni, értem így is azt a mondatot.
Minden mögött a politikát, Orbánt meg a fideszt látni bizony paranoia. Én szeretem az összeesküvés elméleteket, de amit ti csináltok az még nekem is meredek.
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.08 15:27:47
@Peterpapo: és a háromból az egyik Orbán ugye? :D
Az év legerősebb klipje. Wow. ..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.08 13:18:02
@Tehetséges ugandai buzi: nem jelent semmit, pont ez a lényege, bármit bele magyarázhatsz, majd le hülyézheted a másikat, hogy még ezt sem tudtad. Vágó?
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.08 10:02:28
Subba Sztárok válogatás kazija 2014.08.08 09:45:00
Hírességek hírtelen korukban, csekk. Amúgy simán ki lehet rá verni. Mondjuk a melletted ülő fogát B) ..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.08 09:48:43
Vagy Legyen szerencsés a családod, vagy Győzik e-show címen jön hamarosan - vélhetően - a YouTube-ra Gáspár "engem nem lehet kiírni a médiából" Győző trashreality-műsora, és baszki, ez egy okos húzás. A fiatalok amúgy sem néznek tévét, a 3-5 perces baromságokat viszont nagyon…..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.07 08:54:05
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.07 09:35:29
@hpapagaj: neked biztos a sas kabaré is bejött :D
Na, egy kis koraesti agyfasz az arra érzékenyeknek: HalászBéniék trash realityjében folytatja az idegbeteg ámokfutást Gáspár Győző. Ennél lejjebb már csak a purgatórium van. Show must go on  ..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.07 09:31:27
@marc1337: a dagadt az a dettyt kúrja, a vézna meg a viperát kúrja. van még kérdés?
Az AMC tavaly októberben vette meg a Chellomédiát, ami azt jelentette, hogy a kezébe került a Sport 1, Sport 2, Sport M, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Film Mánia, Film Café, MGM és a C8. Első körben az amerikaiak nem csináltak semmit, csak figyeltek, majd…..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.06 23:04:15
Subba RIP Bajor Imre :( 2014.08.06 14:40:38
Viszlát Oli úr :((((..
Kurva jó kis vidi Pándi kollegától, illuminátikról, reptiliánokról és az egyszemről. Meg persze a mindig bénázó magyarság felsőbbendűségéről: Még szerencse, hogy ezek a fogatlan véglények tudják, hogy mi is történik valójában B) Van összeesküvős generátor is, én a…..
csintalan_csődör (törölt) 2014.08.05 22:26:18
@victor vacendak: nnna, mesélj már erről kérlek. Linkek nem érdekelnek, olvasni én is tudok, meg használni a guglit. Én a te verziódra vagyok kíváncsi, mert írásod alapján olyan embernek tűnsz aki testközelből élte meg ezeket.

@abc józsi: nnna, meg te is mesélhetnél 1-2 dolgot, mert látom sokat tudsz, és gondolom szintén saját tapasztalatból írod a tényeket.

egyébként meg nem igaz, hogy nem veszitek észre, hogy a subba is vastagon benne van ebben a világméretű összeesküvésben. Mit tolnak itt nap-mint-nap?
Agyzsibbasztó cuccokat, hogy elbutuljunk, és mikor már az egész világ képtelen a gondolkozásra, átveszik a hatalmat. Ezért én, mint az emberiség utolsó bástyája kijelentem, hogy felveszem a harcot a gyíkemberekkel szemben, célom, hogy hazánk rejtett erőforrásait az jó szolgálatába állítsam, és együtt legyőzzük a gonoszt.
Ti meg csak szopjátok tovább a gyíkemberek gonoszságtól bűzlő retkes faszajit.