Regisztráció Blogot indítok
Adatok
argent

8 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk így visszagondolva tényleg elég durva volt. Sajnálom is már nagyon.Kitalálta, hogy menjünk el odaadni az előleget a szilveszteri útra. Egész hétvégén nem láttam, erre ahelyett, hogy együtt lennénk, vagy dugnánk, ezzel jött. Hiába mondtam, hogy majd odaadja holnap, az is…..
A házasság kemény dolog, pofonok jönnek, csak melyik orcánkat tartsuk oda? Sziasztók! Hát az én történetem kicsit durvább mint az eddigiek (vagy lehet csk én érzem így). A kapcsolatunk 6évig tartott, egyidősek vagyunk, általánosban még egy kis ideig egy osztályba is jártunk.…..
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
argent 2009.03.19 09:44:13
"...igaz bakként nehéz kimondtani, hogy szerettem. Bak nem is mond ilyet, főleg nem skorpió aszcendenssel."

Kedves Sanyi!

Talán érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy mennyire vannak köbe vésve ezek a dolgok. Mennyire igaz az, hogy egy bak skorpió aszcendenssel nem mond olyant, hogy szeret valakit. Esetleg érdekes lehetne számodra, ha felállítanod azt a munkahipotézist, hogy az ilyen kijelentéseket úgy értelmezed, hogy a skorpió aszcendensű bak számára nehézséget okoz(hat) egy másik ember szeretete, és ennek kimondása, és az életfeladatai közé tartozik, hogy legyőzze saját korlátait, és igenis képessé tegye magát erre. Ezenfelül az embert nagyon sok egyéb tényező befolyásolja, még az asztrológia is sokkal több tényezőt vesz figyelembe, nemcsak ezt a két paramétert. És hol vannak azok a dolgok, amikre egy átlagos asztrológus, aki mással nem foglalkozik nem képes átlátni.

Amúgy a jósnő és egyéb jövendőmondó jó esetben is csak azt tudja megmondani neked, hogy az ő látókörében lévő tényezők milyen irányba tudnak hatni, milyen eseményeket vonzhatnak. Ám, mivel a szereplők intenzíven alakítani tudják az eseményeket, simán tudsz valamit teljesen más irányba vinni, mint ahogy azt a kedvenc jósnőd mondja. Te döntesz. Az ilyen tanácsadás hasznos lehet, ha valóban jó szakemberhez mész, de a helyén kell őket kezelni. Az, hogy kinek milyen a jó szakember, az meg változó, én nem mennék olyan emberhez, akiről az a hír járja, hogy tényszerű kijelentéseket tesz a jövőre vonatkozóan. Számomra ez a dolog másról szól. Persze lehet, hogy neked erre van szükséged.
A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már…..
Hogy ennek a hétnek is legyen súlya, ezért egy harmincon túli magánéleti válságot osztunk ma meg a férfi szempontjából, akinek sikerüt a bravúr, megtetszett neki a nő, aki másnak szült gyereket, de azért vele csinált közös céget, majd jött az ősi trükk, csak sokat kell vele…..
argent 2008.06.30 09:40:02
"Próbálok neki segíteni, megoldani a magánéletét, levenni a terhet a válláról a munkában,
de néha az merül fel bennem, hogy kihasznál, és akkor kijön belőlem a bunkóság."

Az sose vezet jóra, ha megpróbáljuk megoldani a másik porblémáit, ha megpróbáljuk rendbe tenni az életét. Sok esetben lepattanunk, de ha mgése, akkor hosszú távon képes kiüresedni a kacsolat. Bár itt ez aszem már megtörtént.

Ja, nem szép dolog feltörni más postafiókját, ahogy írtátok, de semmivel se rosszabb, mint hazudni a másiknak, titkolózni a párunknak. És mivel jelen esetben továbbvitte ez az ügyet, nem tudom ezért elítélni a posztírót. Persze mondhatjuk azt is, hogy attól hogy a másik követ dobott ránk még nem kell azt a követ visszadobni. Ez is igaz. De nem vagyunk tökéletesek.

"MIndketten jócskán
elmúltunk 30 évesek, és gőzünk sincs arról, hogy mit akarunk egymással, az élettel, mitől akarunk boldogok lenni, akarunk-e
fejlődni, vagy csak a pillanatoknak élünk..."

Szerintem lépj le legaláb két hétre valahová. Egyedül természetesen. És ne is hivogasd a csajt. Hogy legyen időd és lehetőséged nyugodtan gondolkodni. mehetsz Erdélybe egy hegyi házba, vagy akár egy csendes óceáni szigetre ahogy tetszik, lényeg, hogy kiszakadj a mindennapos létonm őt, mellettem van, nem tudok róla tisztán gondolkodni mókuskerékből. Remélhetőleg ha kicsit tisztul a kép benned lesz erőd megfelelően cselekedni... Sok siekrt.
A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn. Sziasztok Szakítósok! Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi…..
argent 2008.06.25 09:05:59
"szaffy, a szép szemű boldog boszi :) · szaffy.blog.hu/ 2008.06.25. 09:04:50
argent
te uj vagy ugye?:)"


Ja. De gondolom ezt inkább kijelented, mint kérdezed. :)
argent 2008.06.25 09:13:11
"szaffy, a szép szemű boldog boszi :) · szaffy.blog.hu/ 2008.06.25. 09:07:08
agent
szakitsoff.blog.hu/2008/06/19/szakitshabirsz_gyik
mielott felhuzod magad:)
es haromszoros hip hipp hurra az uj kommentelonek.
corvintetore meg gyere:D "


Köszi! :))))
Volt amúgy már pár kommentem. Köszönöm a lelkes fodadtatást! :)
Először azut írtam, hogy meleg fogadtatást, de aztán úgy gondoltam, hogy ez félreérthető egy kapcsolatokkal foglalkozó blogon. :)))
Lehet viccelődni a szakítással, összetört szívekkel, újraértelmezett életekkel, de mi van akkor, amikor még kilenc évvel a szakítás után is azon tűnődik a fiú, hogy valójában még mindig szereti a lányt, aki kibaszott vele?Sziasztok!Elregélném életem legelső, talán…..
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
A 8. színpadnál borultam ki, ennyire fájdalmas történetet ne küldjetek, komolyan. A lány most már képes visszatekinteni a kapcsolatára, házasságára és önmagára - és ettől olyan fájdalmas a levél, hogy én nem is dolgozom tovább. Elmorzsolni egy könnycseppet, ahogy egy életet.…..
Mikor sikerül végre igazán jól magyarítani egy játékot? Nem tagadom, szoktam játszani a számítógéppel. Nem is ritkán. Legújabb kedvencem a The Witcher nevű csoda (a cikkben szóba kerülő játékok linkje alul). Nagyon tetszenek az ilyen jellegű játékok. Nem igazán célom most…..
Miért kezdenek úgy viselkedni bazáros honfitársaik, ahogy a mediterrán országokba, és az araboknál szokás? Ez a kérdés csalóka, mert azért nem csináljuk valami jól. Ebben a cikkben azon dühöngök, hogy miért egyre nehezebb nyugodtan nézelődni egy vásárban, vagy egy turisták…..
Argent blogja A BKV és a logika 2008.01.10 10:20:00
Én is, mint oly sokan, próbálok logikát találni a BKV új bérletrendszerében. Én sem találtam. A rendőr, a logikatanfolyam és az akvárium régi és jól ismert esetére emlékeztet az, amit a BKV művel. Mi is történt? Szerintem az történt, hogy megszüntették a havi bérletet.…..
Bámulatos, hogy milyen jókívánságokkal tudjuk illetni embertársainkat. A legjobb, ha ezek inkább viccesek, mint sértők. Persze kinek mi a vicces és mi a sértő... Tegnap akaratlanul is fültanúja voltam egy beszélgetésnek az utcán. Ez három ember között zajlott. Az egyik férfi…..
Megtudtam, hogy ha már gyilkos galócából készült gombapörköltöt eszek, miért érdemes hozzá tolni egy kis világító tölcsérgombát is. Figyelem! Ne próbáld ki otthon! Előszöris előrebocsátom, hogy a gyilkos galóca halálosan mérgező gomba! Ez azt jelenti, hogy aki eszik…..
Ma reggel tanúja voltam egy nem túl barátságos beszélgetésnek, ami egy biciklis futár és egy járókelő között zajlott. A helyszín egy forgalmas budapesti aluljáró vagy inkább gyalogos átjáró. A bringás ment hosszában, a gyalogos meg nem annyira figyelt, és oldalról majdnem…..
Nos ez a téma, gondolat volt az, ami végül rávitt a blog írására. Az állandóság, a változás. Mindez egy végtelenül köznapi helyzetben. Múlt hét vége felé egyedül voltam boltban. Arra gondoltam, hogy veszek pár sört. A söröknél ugye döntési helyzetbe kerültem. Milyen sört…..
Argent blogja És mégis 2007.12.17 10:02:00
Sokáig nem értettem, hogy az emberek miért írnak blogot. Pontosabban hogy nagy részük miért ír blogot. Valójában most is csak azt érzem, hogy mindenki másért. Van aki elkerül otthonról, például külföldre, és az otthoniaknak ossza így meg a vele történteket. Na ezt megértem.…..