Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisfoki

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy örök klasszikus, és a blog első magyar gyártmányú tolla a mai áldozat, az ICO Kaméleon négyszínű golyóstoll. Az ICO céget idehaza szinte mindenki ismeri, hiszen igen komoly történelemmel rendelkező vállalatról van szó, amely a kiváló írószereken kívül számos egyéb irodaszert is gyárt, valamint…..
Nos…túl vagyunk rajta. Tegnap lezajlott a II. Figura és Játékfeszt, ami egy hosszas, augusztus óta tartó szervezési munkára tette fel a koronát. Rengeteg energiát tettem bele, de megérte, mert _szerintem_ a nyárihoz képest sikerült minden szempontból, nagyobbat, többet, jobbat letenni az asztalra a…..
Novemberben ajándékötlet hónapot tart a Golyóstoll blog. Ezt a tollat mostoha körülmények között dolgozók megajándékozására ajánlom. (Az ajándékozásról általánosságban ebben az írásban olvashatsz.) Nem tudom, hogy kell-e többet írnom a Fisher Space Pen AG-7 golyóstollról, mint hogy ez az eredeti,…..
kisfoki 2019.12.11 16:48:24
@habpite:
Köszi a tippeket!
Lehet valamennyit szigetelnek a papírok, de egy idő után átveszi a környezet hőmérsékletét, illetve nálam nem is a papírok közé volt rakva, hanem a kardánboxon van egy (szerintem) direkt tollnak kialakított kis alkalmatosság. Így viszont nem nehéz észrevenni, ha úgy igazán kifolyik :-)

Illetve újra megtaláltam:
golyostoll.blog.hu/2016/04/13/golyostollak_extrem_korulmenyekhez
és közben Fisher betétet is találtam:
muveszekboltja.hu/tollbetet-fisher-2119

Az SPR és a PR betét közt csak a csomagolásban van különbség:
www.spacepen.com/redinkfinepointfisheruniversalrefill.aspx
kisfoki 2019.12.21 07:50:50
@lomposfarkas:
Köszi az infót!
Mondjuk kíváncsi lennék ki nem tartotta be a szabványt...
Viszont így lehet a Schmidt P950M felé billenek, az elvileg G2.
kisfoki 2020.09.07 18:18:52
Végül lett egy fekete, meg egy kék, a szöveg amúgy megegyezik, de az évszámot akkurátusan cserélték...
ibb.co/JsQ4qN5

[url=https://ibb.co/JsQ4qN5][img]https://i.ibb.co/JsQ4qN5/fisher-196x.jpg[/img][/url]

<a href="https://ibb.co/JsQ4qN5"><img src="https://i.ibb.co/JsQ4qN5/fisher-196x.jpg" alt="fisher-196x" border="0"></a>
Talán észrevetted, hogy egy ideje már nem volt a blogon "tollteszt" jellegű írás. Természetesen ez nem azért van, mert elvesztettem érdeklődésemet, vagy elfogytak volna a tesztelésre érdemes golyóstollak a készletből - épp ellenkezőleg, még mindig zavarba ejtő mennyiség vár arra, hogy…..
Borbíró Andris recenziója a Geekz-ről. A horror mesterei: A gore-guru és a zombikirály A filmekről szóló írásnak, legyen szó személyesebb jellegű kritikáról, konkrét és nyíltan kommunikált megközelítést választó elemzésről (mint például a feminizmus vagy…..
És igen, amire mindenki várt, egy újabb filmnapló! (Mármint a tavalyi termés, mindegy.) És ha már így kérdezitek, elárulom: néha én sem értem utólag, mire mit adtam -- mármint pontszámot, hogy mé' pont annyit. Pl. a Lámpaláz (alias Stagefright) ma már simán 10/9-es filmként…..
Egyelőre "csak" a kiadó, azaz a Kontraszt Plusz Kft. webshopjában, viszont kedvezményesen (2.690-ért házhoz viszi a postás!). Ide tessék kattintani: http://book.kontraszt.hu/webshop/irodalom/a-modern-horror-mesterei-detail És nemsokára ott leszünk az Írók Boltjában is! ..
Régóta fenyegetem a magyar lakosságot egy könyvvel, amiben majd jól kifejtem a Lucio Fulci olasz rendezővel kapcsolatos gondolataimat. Nos, a könyv elkészült, kijött a nyomdából, és -- ahogy azt az elejtett utalásokból már sejteni lehetett -- nem is csak Fulciról szól, Schreiber…..
kisfoki 2014.08.14 16:32:22
Chaveznek köszönhetően kiderült: az Albatrosz borítókészítői nem tűntek el, csak átalakultak disszidáltak emigráltak. A képek magukért beszélnek, ez pedig a háttéranyag. Katt a TOVÁBBra! Tanulságos lesz, úgy vélem. Ez egy kép Pálfi méltán népszerű filmjéből, a…..
Alacsony népszerűségnek örvendő rovatunk nem szűnt meg (akkor akár a többi is megszűnhetne a bloggal együtt, hehe), csak szünetelt, mindenféle szkenner-ügyi problémák miatt. Lényeg a lényeg: Őz számtalan gasztro-ügyi írásának egyike a következik a Wanted 2000/09. számából,…..
kisfoki 2014.08.07 11:01:01
@Orosdy Dániel: köszi az infókat! Akkor első sorban megnézek valami alkotást tőle, aztán legfeljebb a Halott ügyeket viszem dedikáltatni.
Az e-book olvasó képernyőjére annyira úgyse szeretnék karcolást :-)
kisfoki 2014.08.08 13:50:22
@Orosdy Dániel:
:-)
Akkor majd a képernyőre kérem, és nem árulom el, hogy fóliás :-)