Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macsk

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Egy hozzászólás következik innen egy hisztériás főnökről és fecsegő munkavállalókról. Kellemes hétvégét Mindenkinek! A főnök(nő) asszisztense, titkárnője vagyok és a minap behívatott magához és hát igen lecseszés "szaga" volt a dolgonak és a tudtomra adta -…..
Tombolt a vihar – mi lesz azzal, akinek nincs lakásbiztosítása?                               Egyre több vihar pusztít szélvédett kis medencénkben. Szombaton is lecsapott…..
Ehhez nem fűzök hozzás semmit.... Nem tarhatom mellékesnek azt ami nemrég történt személyemmel a nemzetközi Corona vonaton Budapestrõl Püspökladányba tartva. A mai napig sértõ megnyilvánulások sorozata érheti a határon túli magyarokat, ha utazásra adják fejüket és a Magyar…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..
És akkor most kezdjünk új, nagyszabású projektbe :a webkettő szellemében segítsük egymást, gyűjtünk össze minél több egysoros lekoptató dumát, hogy mindig kéznél legyen valami, ha nem jut éppen eszünkbe, hogy pontosan mi is nem tetszik a partnerben. helló!  olvastam, az…..
Megint egy főiskola tett tönkre egy kapcsolatot. Kérdezem, akkor minek tanulunk? De minek? Kérlek titeket, legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. Kérlek titeket, ne legyetek kíméletesek a beküldő lánnyal, aki sorszámozza a fiúkat. És ne feledjük:…..
Drámaian peregnek az események beküldőnk levelében: szombaton autót még boldogságukban vesznek, hétfőn meg már a paplak előtt szakítani akarnak. Hogy levélírónkat idézzem: padló. Nem lehet, hogy a sárga orchidea jelent valamit virágnyelven? Úgy láttam, néhány…..