Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WagonerpluSS

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő szövegekkel nyúlnak le egyesek pénzeket, és sokszor a legjobban azokat bosszantják Magyarországon, akik amúgy fogékonyak lennének a modern készpénz-kímélésre. Külön-külön lényegtelen, filléres történetek, de az ilyen sztoriknak nagy felelőssége van abban, hogy…..
WagonerpluSS 2014.08.21 01:50:16
@zeniot: De utalom az ilyen embereket akik egy 100 ftos szart is bankkartyaval fizetnek a boltban es feltartanak mindenkit. Egy cukraszdaban mennyit szoktal fizetni? 1,2 ezer ftot kb, nem igaz hogy nincs ennyi penz se nalad.
Az egyre kínosabbá váló és kevésbé főműsor-időben megjelenő Fábry Show ma már nem tartozik a televíziózás fősodrába, azonban érdemes Fábry Sándor pályafutásának néhány mérföldkövét felidézni. Nem csak fergeteges humoristaként teljesített jobban, hanem a magyar…..
WagonerpluSS 2014.08.13 21:07:58
www.youtube.com/watch?v=CNRyxXGd3ek

Nekem ez a kedvencem töle :)
Egy kiakadt pultoslány erős felindulásból íródott levele új taget eredményezett: Pizzagirl 2. Az egész sztori nagyon gáz. Ahol alkalmazottak csinálnak valamit, az meg különösen, hiszen káromkodó futártól a nagyarcú Facebook-profil kezelői van itt minden, amitől felmegy az…..
WagonerpluSS 2014.08.05 10:27:06
@Bluemotion: Mi a fasznak mennek at szemelyesen, azert van a rendeles hogy ne kelljen menni, ha meg egy ceg ket oran keresztül se tudja kihozni akkor zarjon be. En a posztolo helyebe rakuldenem a navot meg a köjalt meg mindenkit.