Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miska bá'

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Werner Faymann osztrák kancellár azt találta volt mondani, hogy tovább kellene lépni azon, hogy minden ország saját maga próbálja megoldani a válságot, közös erőfeszítésekre van szükség. Ez egészen konkrétan azt jelenti, hogy Ausztria szerint is közös fellépésre van szükség…..
Miska bá' 2009.03.06 09:43:03
@Corry:

A környező országok meg kurvára nincsenek szarban. Ugyanmá'.
Ők csak kihasználták, hogy ismét lehet rúgni egyet a magyarokba.
Ausztria meg megint elmehet a picsába. Akkor jó volt, amikor a sok mohó leánybankja (túlteljesítve anyu elvárásait) beseperte nálunk az extraprofitot.
Ha most lányaik hanyattbasszák magukat, mehet az anyjuk is a levesbe.
Ha figyelted, ezt a kancellárjuk a minap
elég világosan lát(tat)ta is.
Az EU-ról meg annyit, hogy nemcsak akkor kell nyújtani a markot, amikor fizetünk bele, hanem, ha kell, akkor némi segítségre is hajlandó lehetne.
Nem azt, mondom, hogy mi nem kúrtuk el, sőt!
Azért arra igen kíváncsi lennék, hogy ezt másvalaki hogyan csinálta volna jobban? Bizonyára lehetett volna hatékonyabban is muzsikálni, de hogy a LEVIS Kiskunhalason elküld közel 600 embert (ez csak egy példa), vajmi keveset tud beleszólni akármilyen kormány(fő).

Úgyhogy, egyenlőre szopás van!
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
Kettős Mérce Megegyezés híján 2008.08.30 15:35:00
 Készüljünk, az előrehozott választásokra?Ma Gyurcsány Ferenc megegyezés című gazdasági vitairatára Fodor Gábor az SZDSZ elnöke nemet mondott. Ez hosszú távon azt jelenti, hogy készülődhetnek a pártok.De kinek jó ez? Van-e más opció?Első blikkre szegény MSZP, hülye…..
Élénkebb vizuális fantáziájú olvasóinktól elnézést kérünk a cím keltette asszociációk miatt, Zagy irányába tudunk csak mutogatni a legártatlanabb arckifejezésünket magunkra öltve. A közepesen erotikus megoldás…..
Nem tudom, megfigyeltük-e, hogy a vasárnapi Heti Hetesben Sir Edmund Hillary haláláról sikerült megemlékeznie a társaságnak, de a szintén múlt héten elhunyt Körmendi Jánoséról valahogy nem. Pedig. Pedig Körmendi János egy kicsivel közelebb áll hozzánk, mint a 7 liter…..