Regisztráció Blogot indítok
Adatok
por

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
Sajnos nem tudom máshogy értelmezni a lap azon feltételezését állítását, hogy sokan a magas költségektől riadnak vissza a felsőoktatástól, ezért nem iratkoznak be végül a sikeres felvételi után.Tekintsünk el attól, hogy valóban sok pénz kell ahhoz, hogy valaki az ingyenes…..
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..
 Nagy öröm, ha van olyan párt, amely szívén viseli minden polgár sorsát, legyen az megrövidített nyugdíjas vagy éppen jussáért küzdő vasutas. Szerencsére itt van nekünk a Fidesz, melyet most minden bizonnyal a minisztériumi dolgozók sorsáért való aggódás vezetett…..
 „Fáj az istent roncsokban látni” – hosszú ideje már ez az érzés kerülget, amikor az MDF soros ügyeiről hallok. A párt mai vezetői persze nem istenek, legfeljebb napkeltés bölcsek, akikért nem kár: nincs az a politikai csapás, amit többé-kevésbé meg ne…..
Nem is tudom, mikor olvastam utoljára olyan meghökkentő és felkavaró írást a magyar sajtóban, mint György Péter "Az apám"-ja a legutóbbi ÉS-ben. (E pillanatban még nincs fönt a netes verzióban, ha kirakják, rögtön linkelem. Aki türelmetlen, vegye meg a lapot, csak…..
 2008. október 4-én 15:30-kor gyülekező az Erzsébet téren, a Gödör Klub-nál. A helyszínen a hasznos tudnivalókról Novák Péter, moderátor és Bódis Kriszta, a Tarka Magyar demonstráció szóvivője, az akció egyik kezdeményezője tájékoztat. Ezt követően, 16 órakor…..
Hogy a firkálgatás már a kommunizmus idején is a széles, tanult néptömegek sajátja volt, arra maga Kádár János szolgál bizonyítékkal, aki ezt a csodás kordokumentumot hagyta ránk egy csehszlovákiai kommunista pártértekezleten üldögélő, neve elhallgatását kérő kommunista…..