Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sandorkavagyok2

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár 2 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal böngészem, és néha ki is próbálom az internetes társkeresőket. Ez alatt az idő alatt olyan dolgokat láttam, hallottam amit ha nem a saját szememmel láttam volna, nehezen hittem volna el. Röviden összefoglalhatnám egy Bëlga számból való szövegrészlettel…..
sandorkavagyok2 2016.11.02 10:33:14
@Nehet:
Kit érdekel hogy következménye lesz? Mégis milyen következménye?

Akkor majd én leírom amiket messziről is kerüljetek el.
Csajokespasik, cupydo, iooo ezeket kerüljétek, tiszta kamu az egész, tele kamu profilokkal, bejelölgetnek, aztán basznak visszaírni és még sorolhatnám reggelig.
Nem kell félni az ilyen szennyoldalaktól nyugodtan ki kell írni a nevüket, nem lesz semmilyen következménye. Ne fossatok.
Palm Beach, vagy Aspen nevét mindenki ismeri, a szupergazdagok kedvenc helyeiről van szó. No de mi a helyzet például Scarsdale-lel vagy Rolling Hills-szel? Róluk ki hallott már? Pedig ezekben lakik az amerikai 1 százalék, ezek azok a városok, ahová csak a leggazdagabbak költöznek.…..
Az Agymenők sorozat összes karakterének ismerjük a teljes nevét, egyedül Penny vezetékneve nem derült ki eddig. Az írók és a színésznő sem nyilatkozik Penny teljes nevéről, de talán kiderül, ha Leonarddal összeházasodnak...
sandorkavagyok2 2016.03.03 15:15:11
@Six: Szerintem neked is prosztó arcod van, de várunk egy képet a csajodról is, neki lehet mégprosztóbb arca van
Subba Dicsak, Győzi beszopta 2015.02.22 12:10:51
sandorkavagyok2 2015.02.22 13:17:26
Itt van nekünk ez a jó Viktor Mihály, Magyarország korszakos miniszterelnöke, akit mindenki csak bírál, kritizál, bánt. Mit tehet szegény az ilyen félázsiai bandával, akik meg sem érdemlik Őt? Emberként biztos rosszulesik neki, hogy látástól vakulásig értünk dolgozik, naponta…..
Hát de. Domonkos esete a legjobb példa, akinek a védelmét a TASZ ügyvédje látta el...
sandorkavagyok2 2015.01.14 19:26:25
@Shed: Te akkora buta fasz vagy hogy egyszerre sírok és nevetek.

"Magyarországon kb 20 éve még szinte egyáltalán nem volt drogfogyasztás."

Ezt hol álmodtad? 20 éve még nem volt net és ekkora információ áradat, ezért gondolod azt hogy nem volt drogfogyasztás, pedig volt csak az a 30perces híradókba nem fért bele, de most 2015ben amikor már minden hozzád hasonló hülye kommentelhet ezért az információk is gyorsabban terjednek.

"Másrészt meg az államnak komoly költségébe kerül a drogosok rehabilitációja, a drog fogyasztás következményeképp fellépő kórházi kezelések, egyebek. Az állam meg kvázi te és én vagyok. A te és az én adómból kell kezelni őket,időt és pénzt fordítani rájuk."

Mert ha börtönbe zárod és naponta 7ezerbe kerül az ellátása az miért jobb te szerencsétlen? Azt nem te fizeted? De.

"A legális szenvedélybetegségek közül a pia,cigi, játékszenvedély triót emelném ki. A játékgépek betiltása azért elég hatékony lépés volt. Nyilván ezt a másik kettővel nem lehet eljátszani, nem is mondom hogy működne."

Hatékony a játékgépek betiltása? Nemhinném mert helyette lottóznak, puttóznak az emberek, aki nem kaszinóba jár.
Nem lehet eljátszani az alkohol betiltását? Ne röhögtess már, miért ne lehetne? Ja igen mert te lennél az első aki azért rinyálna ha beszüntetnék teljesen a piát, mert a pia olyan kurva jó és mivel a törvény engedi ezért mégjobb.
Hülye vagy mint a segg.
sandorkavagyok2 2015.01.19 11:48:00
@Shed:
"A drogosok ellátását valóban én ( meg Te) fizetem a kórházon keresztül, a terjesztőkét meg a börtönön keresztül. Egyik sem tetszik, ha lenne eszed neked sem tetszene.Vagy lehet hogy még a szüleid pénzéből gazdálkodsz, azért nem érzed a magadénak ezt a kiadást. "

Itt most a fűről van szó, fű miatt nem fogsz kórházba kerülni. Én meg arról beszéltem hogy ha a füvest bezárod a börtönbe akkor azt is neked kell fizetni nem? DE. Akkor meg miért jó a börtön neki? Én bazdmeg már 10 éve szívok, naponta. Egyszer se voltam még szarul, vagy olyan állapotba hogy kórházba kelljen menjek. Jó igaz a 10 év alatt 2szer hánytam tőle de az is azért volt mert jól bezabáltam csupa zsíros pörköltet, majd elindultunk biciklitúrára és összerázódott a belem.

"A játékgépek betiltása hatékony volt. Kaszinóba a legtöbb ember nem megy el.Értsd: aki a sarki kocsmába bement, aztán beledobált egy csomó pénzt a gépbe, az nem fog elutazni kaszinózni. "

Igen a sarki kocsmába nem megy be, de helyette elmegy a sarki lottózóba és feladja a puttót vagy tipmixet vagy lottót és elbassza ott ugyanazt a pénzt amit elötte a játékgépbe dobált. Tudom mert látom minden nap!!!!
Első fokon elrendelte a bíróság a kuruc.info 2013-as, holokauszttagadó cikkének hozzáférhetetlenné tételét. A TASZ-nak több problémája is van az ítélettel: indokolatlanul szóláskorlátozónak tartjuk a holokauszt tagadását büntető szabályt, és aránytalanul szélesnek azt a kört, amiben elrendelhető egy…..
sandorkavagyok2 2015.01.18 17:27:00
@Mr. Közbiztonság Szilárd: felvilágosítalak hogy a kuruc.info egy domain név és ezért nem kell a végére hosszúúúú ó
Magyarország jelenlegi miniszterelnöke szeret hangzatos kijelentéseket tenni, ami politikai karakterének szerves része, mégis utólag bizonyára többször megbánta, ha a hallgatósága idegein cimbalmozott néhány vitatható mondatával. Károkat okozott ezekkel nem csak magának, a…..
Jój, hogy gyűlöli, ahogy a sok birka rámegy a pofók kezecskéire: ..
Olvasónk érdekes honlapot ajánlott figyelmünkbe. A themagicbox.hu témája a BKV-ügy, azon belül is elsősorban a "varázsdoboz", vagyis a varázslatos Nokia-doboz. Az oldal 21 pontba szedte, és vizuálisan egy idővonalra helyezte a doboz "életútjához" tartozó eseményeket, az…..
  A szervilis médiamunkának is van egy határa, és most nem arról beszélek, amit a jó ízlésnek kellene diktálnia, hanem azt a szánalomparádét, amit a Hír TV művel épp. Nyilván kilövési parancsot kaptak az ősz végi, tél eleji tüntetések szervezőire. Megtudtuk, hogy az…..
sandorkavagyok2 2014.12.01 10:41:59
@Bernard 01: te fasz, van talán még 1 éved aztán téged is viszünk a bányába dolgozni havi 40 ezerér, de ne aggódj nem leszel egyedül, megy melléd orbán viktorka, matolcsi, varga, szijjártó és társai is, ellesztek ti a bányában vígan havi 40 ezerér. Annak a felét majd elvesszük tőletek adó néven. Mocskos zsidó banda
Várady Zsolt iWiW-alapítót folyamatosan egy 11 évvel ezelőtti "drogüggyel" támadja a jobboldali média. Épp azóta szajkózzák a drogos sztorit, mióta Várady felszólalt nyilvánosan a kormány ellen. Íme egy képben az "ügy". Osszátok meg, hogy eloszlassuk a jobbos manipulációt!..
sandorkavagyok2 2014.11.29 21:04:29
@bölcsbagoly: Te akkora egy buta fasz vagy. Te nyílván még sosem ittál egy korty alkoholnak nevezett drogot ugye? Te szánalmas pöcs.
sandorkavagyok2 2014.11.29 21:07:08
Már régóta egyértelmű, hogy a jövő legfontosabb ügynökei nem izmos és sármos James Bondok, hanem a számítógépük előtt ülő kockák lesznek. Bár nyilvánvalóan szükség lesz akrobatikus akcióhősökre is, de ahogyan az életünkben, úgy a kémek világban is fokozatosan nagyobb…..
Piroslap 138% az internetadó 2014.10.22 12:43:54
Drága MSZP, anno a 27 százalékos ÁFA miatt tetszetek mondani, hogy az bizony Európa rekord. Bár kétségtelen, hogy az Orbán-kormány imádja a magas adókat. De valószínűleg az internetadó mértéke világrekord lesz. És a 2014-es Guinness rekordok könyvének címoldalán fog…..
sandorkavagyok2 2014.10.22 21:42:11
@TIMBAL01: ezeket a zsidócigány adókat azokkal a parasztokkal fizettetném ki akik a fideszre szavaztak, elöbb kellett volna gondolkodni

orbánvajda igazán megdögölhetnél már
Subba Egy kérdés: Tényleg? 2014.09.23 13:15:00
Awww és gratu :) ..
sandorkavagyok2 2014.09.23 18:21:03
 ..
sandorkavagyok2 2014.09.19 13:36:00
@Follow Anna: kussolj már te feltünési viszketettségben szenvedő szőke kurva inkább gyártsad a szar videóidat. Ma se kaptál néger faszt a picsádba?
Subba Subba Mix: Adam Dolph 2014.09.19 11:59:00
Boldog-boldogtalan mixelhet már a Petőfin. Delfin Ádám Adam Dolph is. Most meg ezzel vagizik. Vagy nagyon állat lett ez a mixe, vagy csak a kutya se hallgatta meg a rádióban, de kikönyörögte, hogy rakjuk ki. Az a baj cserébe semmit olyat nem tudott felajánlani, ami értékelhető, de…..
sandorkavagyok2 2014.09.19 13:00:33
@Follow Anna: ülj le és csináld a szarabbnál szarabb és unalmas, idegesítő videóid. Te még sminkel is csúnya vagy.

Ez a mix is egy kalap fos
A kannabiszlegalizálás jelenlegi helyzete az EU-ban Még 2013-ban indította útjára néhány fiatal egyetemista a Weed like to talk néven futó európai polgári kezdeményezést (EPK). Céljuk nem más, mint egymillió aláírás összegyűjtése, ami cselekvésre kényszerítené az uniós…..
sandorkavagyok2 2014.09.16 15:44:16
@maxval a bircaman: Nekem meg az alkohol felesleges, teljes tiltást neki annak a káros szarnak.
sandorkavagyok2 2014.09.16 19:07:36
Nyugodjon le mindenki, pár év és legális lesz.

Ezek a sablonos tiltáspártiak meg valószínűleg azt sem tudják miről beszélnek, egyszer olvasták valahol hogy a fű rossz és csak ezt hajtogatják, de hogy ontosan miért rossz azt már indokolni nemtudják csak a sablonok, (depresszió, skizo, rosztanuló stb). Rengeteg haverom szív már régóta, érdekes egyiknél sem alakultak ki ezek a dolgok, egyik se depressziós, egyik se skizo, egyetemisták és rendes melósemberek is vannak közte. Annyi káros hatása van hogy a rövidtávú memória kicsit lassabb, de másnap vagy harmadnap már beugrik ami akkor épp nem. De erre a rövidtávú memóriagondra is lehet "gyúrni".

@Gergely_it: "Több tanulmány is megjelent a kannabisz káros hatásáról, főleg, ha azt fejlődésben lévő (nem csak kiskorú) szervezetet éri. "
Senki sem akarja hogy 18 év alattiaknak is legális legyen, ugyanúgy lenne mint most a cigi vagy a pia hogy csak 18 felett.

A tiltás mit hoz? Azt hogy a dílerek összekutyulnak mindenféle szart ami épp legális, szednek egy marék gazt a kertben, befújják azzal a szarral, és eladják "legális fű"-ként. És ugye a sok hülyének akik szívják azt a "bio" szart azok azért szívják mert bevannak hülyítve hogy ez legális és fű. Ezek meg pont azért szívják mert legális, mind1 mi legyen az amit szívhatnak, egy a lényeg legális legyen és hasonlítson a fűre. Na melyik a jobb? Belehalni ismeretlen eredetű kotyvalékokba vagy megvenni boltban az ellenőrzött minőségű füvet? Ha legális lenne a rendes fű akkor az összes ilyen bio fos eltünne a piacról. Nem lennének meztelenül örjöngő agresszív állatok, hanem nyugodt emberek....