Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gorilla vs bear

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs igazság ezen a földön. José Mourinho a világ legdrágább keretével az utóbbi négy hazai meccséből egy döntetlent és három vereséget tudott csak elérni. Hogy miért? Teljesen egyértelmű: globális összeesküvésről van szó.Globális összeesküvésről, melynek részesei az…..
Az espana.blog.hu utolsó bejegyzését lopjuk most el, elvégre az az igazi, amikor az ember már magától is tud...Régóta érik már, hogy a bölcs kapitány szóljon. Egész Európa érdeklődéssel vegyes félelemmel várta ezt a pillanatot, hiszen a kontinens magasan legjobb…..
gorilla vs bear 2008.05.18 15:31:00
Az utolsó előtti fordulón is túl vagyunk. Hat csapatnak van még komoly téttel bíró mérkőzése. A jó hír az, hogy az utolsó forduló három mérkőzésén, pontosan ez a hat csapat találkozik. A Zaragoza indul a legnehezebb helyzetből, hiszen nem sikerült legyőzniük a bajnokot. A…..
Igazi futballtörténeti kuriózum következik. A Real Madrid a Barcelonát fogadja egy teljesen tét nélküli mérkőzésen. Még azt talán mondhatjuk, hogy a presztízs egy kicsit emeli a tétet, s a hozzáállást, de valószínűleg minden pályára lépő játékos a háta közepére…..
Bajnokot avattunk. Vagyis a legfontosabb kérdés eldőlt. Ilyenkor természetes ürességnek kellene szívünkbe költöznie, de egyelőre még hiányzik az érzés. Nem tudjuk pontosan minek köszönhető a további várakozás. A hátralévő nagy rangadónak?  A kiesés izgalmainak? Esetleg…..
Esetleg a nagysikerű Alvó Menyét akció reinkarnálódott, Benson admirális helyett Hitzfeld tábornok vezeti az akciót, mely a nemzetközi klubfutball kiszabadításáról szólna, de ezen a szabotőr szerepét kiválóan megformáló Walter Smith előbb csak mosolyog, majd sátáni kacajjal…..
Már csak négy forduló van hátra. A csapatok változó mentalitással állnak a mérkőzésekhez. A Real Madrid és Mallorca konkrétan parádézással múlatja a hátralévő időt. A Barcelona tartalékosan alázza meg magát, bár meg kell említenünk, hogy pont a két nem tartalék, Puyol…..
Olyannyira véget ért a szezon, hogy már a barcelonai sorfal sem vész a bizonytalanság ködébe. A Zaragoza nagyot lépett a kiesés elől. A Villarreal szinte bebiztosította második helyét. Egyetlen komoly kérdés maradt: mire jut a Barcelona a Manchester United ellenében. Egyébként…..
Kifutnak a második félidőre a csapatok, megkezdődik a tavaszi szezon. A sors fintora, hogy minderre januárban kerül sor. Azonban változik a világ és a hagyományos értelemben vett téli felkészülésre már nincs idő. Talán ennek is köszönhető, hogy néhány csapat gyengébb formát…..