Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberlord

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ezredembe visszatérve a századom guyane-i felkészülésében vettem részt, egy hét terepen is voltunk. Kapóra jött, hogy ők is oda mennek, ahova majd én, de a többiek 2 év helyett csak 4 hónapra...
Még kétszer egy hétre tértünk vissza a falvaikba, a program a szokásos volt, de amíg megszállva tartottuk, a völgy teljesen biztonságos volt. Egyszer sem lőttek ránk, pedig korábban meleg helynek számított, az előző mandátum katonái két halottat vesztettek itt. Ház átvizsgálása..
cyberlord 2014.08.16 13:44:18
@Zendorr: Üdv!
Attila vagyok. Én nem hezitálok a légiűval kapcsolatban. Csak szeretnék leérdeklődni mindent mielőtt csatlakozom. Én jelenleg 17 éves vagyok.
Kérdésedre a válaszom! A család elég jűl áll. És nem azért megyek a légiűba, mert falhoz vagyok szotitva.
Hanem azért, mert nem 4 fal közt egy irodában akarom leélni az életem. És tudod mivel magyarországon nincs olyan ezred (a bocskai-n kivül) ahol az elithez tudnék csatlakozni. Én már 13 éves korom óta légiós akarok lenni. A nagyapám egyik barátja is ott volt. Rengeteg helyen járt. A fél világot bejárta. És én is szeretnék minél többet látni belőle. A légióban oda juthatok el, ahová egyébként soha sem sikerülne. Még ha azok háború sulytotta települések is. A bizonyitási vágyról meg annyit, hogy igen, bizonyitani akarok. Caskhogy nem neked, nem a szüleimnek, nem a barátnőmnek, hanem magamnak. Eddig úgy éltem az életem, hogy semmi olyat nem csináltam amit élveztem volna. Jó ezt ne értsétek félre, élvezem az életet meg fiatal vagyok. Szeretem az életet, csak hogy eddig nem voltam szabad. A légióban pedig rengeteg olyan dolgot tudok csinálni, amit itthon nem. És még 1x mondom kedves Zendorr.
A kérdéseimet csakis azért teszem fel. Hogy minél jobban meg legyek győződve arról hogy érdemes kimennem, hogy nem lessz hiába. Mert én nem csak 5 évre szeretnék a légióban maradni. És én Balázs válaszát szerettem volna olvasni. Aki jelenleg is a légióban szolgál. Nem egy olyan emberét, aki nem szolgál, és gondolom soha nem is fog szolgálni a légióban. Ne vedd sértésnek amit mondtam. Csak szerettem volna felnyitni a szemed, hogy miért is szeretnék én csatlakozni a Francia Idegenlégió-ba.

Tisztelettel : Attila
Új felh.nevem:cyberlord
cyberlord 2014.08.16 13:46:56
cyberlord 2014.08.18 16:29:58
@Zendorr: Elnézést a szóhasználatért. :)
Balázsnak köszönöm a válaszát!
Zendorr tőled elnézést kérek a tiszteletlen viselkedésem miatt. :D
Egy koszos kis faluba nyomultunk be az egyik délután, amikor három oldalról támadás érte a konvojunkat. Kosz és por minden mennyiségben..
Az amerikai légibázisról helikopterekkel vittek át a franciák által megszállt tartományba, ahol a következő hat hónapunkat töltöttük. Méreteit tekintve a tartomány kicsi, de stratégiailag fontos, egyik oldalán a fővárossal, a másik oldalon nem sokkal arrébb a pakisztáni határral, ahonnan a tálibok…..
cyberlord 2014.08.09 15:50:12
@bközép: Én úgy tudom, ha lejár az 5 éves szerződés
1,2 éveket lehet már csak utána hosszabbítani.
cyberlord 2014.08.09 14:05:41
@Kronenbourg: És a jelentkezők hány %-a tud franciául?

Szerintetek nagyobb az esélyem a felvételre, ha 15 évre akarok aláírni szerződést + 18 éves vagyok, és élsportoló?
cyberlord 2014.08.09 15:36:57
@bközép: Kösz a válasz, nagyon megkönnyebbültem.
Én úgy tudtam, hogy lehet választani, hogy 5,10 vagy 15 évre írsz alá, de legalább most már ezt is tudom.
Még 1x köszönöm a választ! :D
Afganisztán egy kb. Franciaország nagyságú ország Közép-Ázsia kellős közepén. Lakossága kb. 30 millió, ennek 40%-a pastu (ők a rosszfiúk), a maradék különböző nemzetiségekhez tartozik, akikben csak az a közös, hogy a dari (kb. mint a perzsa) nyelvet beszélik...