Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trendl András

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavasz első hete van. Megújulás, rezsiharc, lopás, hazugság, korrupció, tahóság.  Vida Ildikó átvizsgálta magát és azt állapította meg, hogy teljesen rendben van. Ő is, a NAV is. Az első pillanatban gyanakodtam egy picit, de miután Kovács Zoltán kormányszóvivő is…..
Putyin jött, látott és elment. Minden vonatkozásban. A kiadott kormányzati hurrádeügyesekvoltunkmegint elmagyarázza nekünk, hogy Orbán Viktor hősiesen kiharcolta a lehetőséget Mari néninek Karakószörcsögön, aki a továbbiakban is süthet vasárnaponként tepertős pogácsát a…..
Trendl András 2015.02.18 18:30:47
Rengeteg az értékes, értelmes komment :), na majd én jól megmondom.

A kedves blogszerzőnek javaslom, hogy gondolja át azt az állítását, hogy Orbánt Putyinak kell megvédeni tőlünk... Tőlünk ugyan nem kell megvédeni, mert eddig sem kergettük el, hanem viszont hagytuk, hogy egy dadaista módon kormányzó szürreális diktatúrát építsen az országunkból, ami azért ez előtt sem volt az a hely, ahol a legvidámabbak az állampolgárok. Néhányan üvöltöztek, szitkozódtak, megpróbáltak valamit tenni ellene, de láthatóan képtelenek vagyunk összefogni, és egyszerre lépni. Pár éve még olyan volt a helyzet mintha, 10 ember állna egy sorban és egy pisztolyal tartanák őket sakkban, és ha egyszerre léptünk volna elvehettük volna a pisztolyt, igaz lehet, hogy valakit lelőnek. Ha valaki azt mondta, hogy lépjünk egyszerre, azt vagy megtalálták és megzsarolták, vagy a többiek mondták, hogy milyen hülye fasz, menjünk inkább együtt a vágóhídra. Most az lesz, hogyha ez így marad, márpedig helyettünk senki nem fogja megbuktatni Orbánt, akkor előbb utóbb erre az EU is rájön és kizár minket a picsába, mert nem érdeke egy EU adófizetői pénzekből fenntartott putyini bábállam. Orbánnak jó, ő berendezte az országot magának, mint egy döbrögi a faluját. Stadiont épít a kertje végébe, tellik rá azért fizetünk neki adót. Ha valaki hőbörög a falujában Felcsúton ellopják a vagyonát. Konkrétan a szart is ellopják tőle.
atlatszo.blog.hu/2012/11/28/forro_nyomon_a_bicskei_rendorkapitanysag Aztán ha utána még pampog, hogy vele kibasztak még meg is ölik, a lehető legsunyibb legaljasabb módon balesetnek álcázva. Jó reggelt Magyarországon! gepnarancs.hu/2014/12/elgazolt-felcsuti-juhaszt-halala-elott-kovette-valaki-varadit/ Ez megy nagyban is egyébként a Führer a szülőfaluja képére szeretné formálni hazáját. Magyarország a magyaroké, csak akkor 10 darab magyar van, nem 10 millió. Engem is dűhít a tehetetlenség, de már egy a károkat lassan gyógyító folyamatot is nagyon happy endnek tartanék, és bosszút sem akarok állni, bár teljesen jogos lenne. De az a helyzet, hogy ennek jó vége nem lesz, és addig kéne forradalmat csinálni, amíg bent vagyunk az EU-ban, mert utána baszhatjuk. Kimentek 100 ezren az utcára ősszel, lett valami? Visszavonták az internetadót, aztán ment minden tovább, nem lehet velük tárgyalni. Aki bebaszta a monitort a Fidesszékházba az jogerősen 3 évet kapott. Nem kaptak ilyen durva ítéleteket azok az ultrák akik bizonyíthatóan köveket dobtak a rendőrök közé 2006-ban, 2007-ben.
Szóval ha nem tudunk összefogni, és egy jó beszólásért eláruljuk mindenünk a pillanat kedvéért, nem bízunk a másikban, nem látjuk benne az embert, mindent mindig jobban tudunk a másiknál, mindent lefikázunk, bort iszunk és vizet prédikálunk... Szóval a blogban is vázolt jelen helyzet egyre rosszabb lesz nem pedig jobb. És ha elkergetnénk Orbánt akkor is csak lehet, hogy jobb lenne a helyzet, de nincs rá garancia. De mi meg sem próbáltuk igazából, majd valaki oldja meg. Szembe kéne nézni vele, hogy hagytuk, hogy egy diktátor a gyakunkra nőjjön. Ha komolyan gondoljuk ezt a demokráciát. De egyébként a magyar társadalom 90-ben nem demokráciát akart, azt se tudta, hogy mi az, hanem jobban szeretett volna élni. És kurvára senki nem magyarázta el neki, hogy mi az a demokrácia. Most az a helyzet, hogy jobban sem fogunk élni, hanem viszont rosszabbul, és szabadságunk sem lesz. Ez igen kevés embernek az érdeke, nagyon kevésnek.
Trendl András 2015.02.18 20:33:06
Fantasztikus színvonalú a társalgás. Figyu! Mennyit kaptok azért, hogy széttrolkodjátok a kommenteket, hazudoztok, és uszítotok, tönkreteszitek az értelmes gondolatok megosztásának lehetőségét? Annyira egyértelmű, hogy azért vagytok itt. És az is egyértelmű, hogy valami kurvaanyázás, vagy fenyegetés lesz erre a válasz. Kibaszott átlátszó, és kibaszott ciki. Ti abban látjátok a hazátok jövőjét, hogy minden szempontból gonosz diktatúrák csicskása legyen? Ez a magyar virtus, ez hazafiság, ez a hazaszeretet? Oda lett szarva az 56-osok sírjára, de azt is meg lehet magyarázni, biztos azok is zsidók voltak. Az se számít, hogy kommunizmus, vagy fasizmus, lényeg, hogy minél rosszabb annál jobb. Meg megkapjam a pénzt a gazditól, jól viselkedtem, mert a gazdi megsimogatta a buksim. Az, hogy valami jó és rossz, helyes vagy helytelen, az nem egy személy érdekeitől függ kizárólagosan. Erről szól az emberi kultúra. De ha ti az őskorban, vagy az ókorban szeretnétek élni, akkor foglajatok újra hont, vissza arra kelet felé, hátracsapó íjjal, lovakkal, hagyományőrzés céljából. Óh nagyon tisztelnek ott titeket, mint csicskásokat. A náci hadsereg is tisztelt minket, mikor a tudatosan halálba küldött, gyengén felfegyverzett, nem jól kiképzett magyarok hulláin át vonult vissza a vörös hadsereg elől menekülve a hóban. Az volt az értelme, a nagy büdös semmi. Megdőgleni a hóba 100.000 embernek, mert az ország vezetője egy buta, gőgös csicska. Ilyen vagy ilyesmi jövőt szeretnétek Magyarországnak? Erre lennétek büszkék? Ez hazafias? És aki mást mond az zsidó meg kommunista, meg imperialista? Annyi értelme azért van a jelenlegi helyzetnek, hogy elválik a szar a májától. Na kezit csókolom, alásszolgája, elvtársak, tömbbizalmik!
Vigyázat! Az alábbi cikk ronda szavakat, nyomokban káromkodást tartalmaz! Nem vagyok én normális - állapítom meg, nem először. Verőfényes szombat délelőtt van, a kertben csicseregnek a hóvirágok, én meg Bayer Zsoltot olvasok. A magyarhírlapos fenegyerek újfent nagyot alkotott,…..
Trendl András 2015.02.14 23:13:08
Kedves blogszerző! Az a tanácsom, hogy a Bayer Zsoltin való mérgelődést, hagyd abba a saját egészséged érdekében. Van sajnos most a húsosfazék közelében még rengeteg Zsolti klón, aki mindenre képes az "elszámoltatástól" való félelemtől, de mondjuk az enyhítő körülmény lenne, ha el is hinnék ezek a személyek, amit mondanak. Mindegy, van a helyére 100 másik talpnyaló. Egy ismerősöm már 3 éve dühöng, veszekszik, kommentel, kurvaanyáz az interneten teljesen jogosan. Annyit ért el vele, hogy állítása szerint romlott a racionális gondolkodásra való képessége, tele lett negatív érzelmekkel, csak politikáról tud beszélni szinte, és a háta mögött véresszájúnak hívják. Így az ország összeomlása, és a 4-ik Világháború küszöbén szerintem nem produktív Bayer Zsoltival foglalkozni. 1. Teljesen felesleges, nem vezet sehová 2. Energiapazarlás. És ezt tényleg jó tanács akar lenni. Egyébként meg gratula, az adománygyűjtéshez, nagyon szép és nemes dolog. Nekem sajnos a gerilla ételosztással, és a jótékonykodással kapcsolatban is olyan érzésem van, mintha egy poroltóval oltanának egy lángoló panelházat. Fékezi a tüzet, de eloltani nem fogja. Épp ezért nagyon szép, hogy vannak olyan emberek akik ilyen helyzetben is kitartanak, és működtetik az országot. Számomra teljesen világos, hogy a totális szénné égés felé haladunk, már ha ott megállunk, úgyhogy úgy gondolom, az emberek vagy részinformációkkal rendelkeznek a helyzetet illetően, -(tehát nem tudják, hogy mi van, vagy áltatják magukat)-, vagy egyszerűen hittel teli , segítőkész angyalok. Én sajnos, vagy szerencsére egyik sem vagyok.
A legutóbbi bejegyzésem elég nagy vihart kavart, de világosan kiderült a hozzászólásokból, mekkora bajok vannak sokak fejében. Az távolról sem baj, hogy másként látunk dolgokat, más véleményen vagyunk. De az önfelmentéssel párosuló hülyeség már komoly probléma. Kiemelek egy…..
Trendl András 2015.01.29 18:29:42
Van bennem is egy olyan érzés, hogy a ma öregjei társadalmilag nem szolidárisak a mögöttük lévő generációkkal, legalábbis, ha az államháztartás kiadási oldalát nézzük. Nekik meg van a nyugdíjjuk, ha 2-3-5-10%-ot emelik, akkor elmennek és leszavaznak a Fideszre, mint egy légió. Ezeknél természetesen már sokkal nagyobb gazemberségek történtek társadalmi csoportok, és generációk között. Ezeken már túl vagyunk, a félelmetes az, hogy akkor sem fogunk össze, ha az egyéni racionalitás azt diktálná. A hatalomnak ez egyszerűen tökéletes, hiszen így egyénileg sokkal könnyebb mindenkit sakkban tartani. Mindenki énekli a saját mantráját, meg, hogy a másik miért hülye. Az élet minden területén érezhető a kooperáció teljes hiánya. Ha viszont van kooperáció, akkor kritika nélkül mindent végrehajt mindenki. Mintha mindenki üvöltene, és mutatna a másikra eltorzult arccal. Én is gyakran ezen kapom magam. 2006-ban mondta a Gyurcsány, hogyha nem tetszik akkor el lehet menni. Gyurcsányt profi marketinggel meg karaktergyilkolták. Nem volt elég jó, bűnbak lett. Mert nekünk semmi sem lehet elég jó. Mi a nagy vezérre vártunk, aki megmondja, hogy mit kell csinálni. Tessék most meg van. Persze hozott anyagból dolgoztunk. Mindenki. Most is az a mérce, a messiásként várt leendő politkusoknak, hogy minimum szentek legyenek. 1. Mert prűdek vagyunk. 2. Mert még megkaraktergyilkolják. Rossz hír, hogy egy szent nem tud ketrecharcolni. Most pedig egy ketrecharcos kellene, nem lehet, meg talán, hanem konkrétan az kellene. És akkor is fel kéne sorakozni mögé, ha amúgy nem szeretnénk összeházasodni vele. Mert ha egyeznek bizonyos dolgokban az érdekeink, akkor együtt tudunk működni ennek érdekében.
(A mellékelt képen piros X-szel jelölt galamb bármelyik pillanatban szívinfarktust kaphat, és ez nagyon komoly következményekkel járhat. De erről majd később.) Kezdjük egy idézettel: „Élet: nemi érintkezés útján terjedő fertőző betegség, melynél a halálozási arány…..