Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrth

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
A szcientológusok papíron a kommunikáció mesterei, mert ugye L. Ron Hubbard ehhez is értett, és az "egyházban" buzgó tanuló "hívők" egyik hamar elsajátított képessége az, hogy bárkivel bármiről tudnak kommunikálni. Úgy látszik, a "beszélgetés egy átlagemberrel a szcientológiáról" nem tartozik a…..
és egyéb hírek.... 1. Május 14-16 körül lesz a Váci út 169. alatti épület ünnepélyes megnyitója   Hivatalos információ a szcientológusok Facebook-oldaláról. Ez a központi nyilvántartó (CF) rendberakásával kapcsolatban jelent meg hétfő körül: Soós Zoltán pénzszerzési főember…..
Információim szerint - Nagy titok övezi, hogy mikor jön Miscavige Budapestre, de állítólag jön.- A dossziépakolásra nagyon hívják az embereket. A jelentések szerint igen erőszakosak.- Nagyon toboroznak munkatársakat, mert állítólag addig nem nyithat meg az ideális org, míg nem lesz meg a megfelelő…..