Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember előtt az izgatta a népeket, hogy érkezik-e a Windows Phone 9 a mostani WP8-as készülékekre. Azok az idők elmúltak, hiszen most már tudjuk, hogy nem fog. Azóta az az aktuális rejtély, hogy a Windows 10 érkezik-e. Nos, akkor tessék lenyugodni a p...ba, hiszen igen. Legalábbis…..
Sziasztok! A mai cikket mate3553 fórumtársnak köszönhetitek. Hőn áhított Google Chromecast utánzata nemrégiben érkezett meg, és annyira erőltette a dolgot, hogy cikket írhasson ide, hogy kést szorított a torkomhoz, és követelőzött. Egy sört akart, és saját cikket a blogon. Muszáj volt engednem,…..
Ahogy valószínűleg mindenki tudja, a Preview for Developers akció résztvevői számára hétfőn gördült ki a Windows hone 8.1 Update 1. Sajnos azonban nem mindenki számára, a HTC 8X és 8S tulajdonosok nem kapták meg. Némi zűrzavar után lassan szivárogni kezdtek a részletek. Amelyek…..
kakia 2014.08.06 19:54:26
@tamásjuve: ha a telefon eredetileg is magyar akkor igen
Kevés olyan alkalmazés jelent meg a közelmúltban, sőt, talán nem is volt, ami akkora felháborodást keltett volna, mint az Uber. A vilag sok városában komoly taxis sztrájkok is voltak miatta, nyilván nem véletlenül. Az Uber ugyanis az utasszervezésnek egy olyan új módját vezette be,…..