Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guenwyvar

0 bejegyzést írt és 257 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..
Összeültünk vl-lel, és arra jutottunk, hogy most annyit fogunk nyaralni, fesztiválozni, pihenni, hogy a szakítósblogot is csökkentett módra kapcsoljunk. Nem tudnánk együtt élni azzal a tudattal, hogy míg az egyikünk a horvát tengerparton tesped, a másik nyomatja a szuper posztokat,…..
Ha érzéketlenül tipizálni szeretnénk a szakítóson megjelenő posztokat, akkor ez egy ún. folyamatkövető szakítás: pénteki találkozások, hétfői szakítás, keddi férfikönnyek. Mert az informatikusok szíve sincs ám…..
Vallomás! A nyár a sok külföldi vendégszerepléséről szól, akik levadásszák a honleányainkat, mi meg bambán bámulunk bele a corvintetői naplementébe. Igazságtalan világunkban olyan lovagokra van szükség, mint a levélíró. pár hete, szerdán vagy pénteken (már nem…..
És eljött az idő, hogy a levélírók és a kommentelők is kapjanak egy őszinte pofont a képükbe, mert sokszor nagy a szájuk. Ezt nem én mondom, hanem az egyik olvasónk és levélírónk, kai egy tök normális szakításról számol be. a normalitásából látszik, hogy ez egy…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
Bennünk pedig az ehhez hasonló levelek tartják a lelket: " a Szakítshabírsz" tartotta bennem a lelket: hogy igen, lehet nevetni is azon, ami velünk történik." Beszélnünk kell, gondolkoztam - ezek után mindig valami súlyos tartalom következik: valaki térdre…..
Ma végre megint tanulunk valamit, mert tényleg van minőségi és mennyiségi szakítás, a kettő között csak a szív lüktetése dönt. Mindent elárul ez a mondat: "Egy kapcsolat, négy szakítás. Négy különböző életkorban, helyen, szituációban." Forrás: Flickr.com…..
A válasz a levélből kiderül.Miért jó ha telefonon szakítanak:Már előző nap tudtam, hogy valami nem stimmel a pasival, sejtettem, hogy szakítani fog. (már én is gondolkoztam rajta, csak még akkor nem találtam ki hogyan) Másnap hívtam ezerszer, hogy találkozzunk és beszéljünk…..
Mai óránkon az elutazásról lesz szó. Valaki elutazik, amivel egyben zárójelbe teszi az életét, mintha színes maszkot húzna fel, szabadon csókolhat, flörtölhet. Majd hazajön. Szerencsére a párkapcsolat olyan élő dolog, hogy nem tudunk normálisan egymás szemébe nézni, ha…..
Újabb rövid történettel bizonyítjuk, hogy lekoptatni gyorsan és barátságosan is lehet. Ilyenkor hazudni is ér. De mér van az, hogy mindig szakításkor leszünk túl jók a párunknak? Sziasztok! Gondoltam én is megosztom veletek az egyik élményemet, tessék tanulni belőle.…..
Mert az egyszerűség nemcsak a belsőépítészetben megy, hanem a párkapcsolatokban is.Sziasztok! Ez tök snassz lesz az oldalon talláható frankó kis szakítós dumákhoz és szakításokhoz képest, de nekem akkor is ez a kedvencem. Talán 16-17éves lehettem, a fiú hasonló korú. Úgy 6…..
Erre rákerestem, elvileg nem volt. Ha volt, keresek másikat. Mert vannak ezek a régi sztorik még az archiválás előtti időkből, amik olyan jók. De nem nyúlunk hozzájuk. Most megpróbálom megint. Sziasztok! Maga a sztori nem annyira vicces, inkább a szakítás volt…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
Nincs annál csodálatosabb és örömtelibb érzés, amikor az általunk branddé alakított lekoptató szöveggel találkozhatunk véres-húsos valóságban, ahol a szakítás emberáldozatokkal és könnyekkel jár. Mert így mindent könnyebb elviselni.Sziasztok:)!Ha már annyi netes történet…..
Újra itt a nyár, de állítólag csak délutánig, mert akkor jön a jégeső, úgyhogy addig olvassunk egy tanulságos történetet a pisilés és a párkapcsolat viszonyáról. Mert egyes elméletek szerint a nőt mindig szemmel kell tartani, egy percig el nem engedni, mert csak bajt hoz. a…..
És akkor vasárnapra lezárásként kaptok egyet a rövid kategóriából, illusztrálandó, hogy 1978-ban is ugyanolyan fontos volt a pénz egy párkapcsolat megítélésben, mint manapság.Pénzhez kapcsolódó szakítás egyszer. Kétszer. Egymillószor. Az összes pénzes szakítás itt.Kedves…..
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
Nem szép dolog megvárni, hogy a másik szakítson előbb, hogy lehessen őt hibáztatni mindenért. Az alábbi történet éppen ezért álljon előttetek örök tanulságul: aki nem elég őszinte és bátor a szakításhoz, annak könnyen savanyú a szőlő. Azért fiúszív-lányszív…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..