Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RemetEtemeR

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
Legalábbis ha az elmúlt évek hagyományaiból indulunk ki, akkor megint a brit áruházlánc, a John Lewis reklámfilmje viszi el a pálmát. A hagyományosan a szezon egyik nyitányának számító kisfilm idén egy kisfiú és egy pingvin történetét meséli el. A John Lewis brit…..
RemetEtemeR 2014.11.08 11:58:15
@Shopping:
Kreatív, nem kreatív? Sablon?
Hihető történetet mesél el, ami bárkivel előfordulhat, akinek VALÓBAN VAN fantáziája és kreativitása.
Reklám, DE nem közvetlenül a fogyasztásra ösztönöz. Nem akar rátukmálni senkire max két évig használható-eldobható tucatárut. Próbáljunk meg a film végén látható feliratnak megfelelni a film története, szereplői erre irányulnak. És ez mindegyik filmjükre igaz szerintem. Több ilyenre lenne szükség esetleg kommentárokkal hogy többen megértsék.
Már 10 éve annak, hogy az Én, a robot a mozikba került. Alex Proyas bár nem alkotott olyan egyedi filmet, mint tette azt korábban a Hollóval vagy a Dark City-vel, de kétségkívül a XXI. század egyik legjobb sci-fi filmje lett az Én, a robot, amely nem csak, hogy könnyen fogyasztható,…..
RemetEtemeR 2014.09.05 23:22:44
@Monyoka1971:
"...ne keressuk a konyvet a film mogott"
Rendben, de ne is akarjuk mögé dugni, mint itt történt. Az író így képzeli, de ha a filmes úgy akar láttatni=művészi szabadság, de akkor nevezze el korrekten (és csináljon legalább olyan jó filmet, mint amilyen a könyv volt).
RemetEtemeR 2014.09.05 23:48:53
@REMY:
Még 4 órában is sok mindent ki kellene vágni belőle. Túl nagy időt és teret fog át, rengeteg szereplő, ...

Ezért maradhatna meg ez a könyv is az emberi képzeletnek:

"Ősi ugyan a könyv, de felülmúlhatatlan is, és az olvasók sohasem fogják cserbenhagyni. Megmaradnak kisebbségnek, de megmaradnak ...
... a könyvek íróinak divatja nem múlik el, és nem lép más a helyükre! Lehet, hogy nem fognak meggazdagodni belőle (mit számít a pénz...),
de foglalkozásuk maradandó lesz."
RemetEtemeR 2014.09.06 11:07:38
@Monyoka1971:
"Egy akciomoziban szereploi jellemfejlodest varni?"
Yeah! És ettől rontják el szinte az összes SF filmet, ezért állítják be sokan értéktelennek őket, merthogy az SF csak action, minden tartalom és mondanivaló nélkül.
Igazad van: egy másik univerzum!