Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jane Doe

654 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jane Doe családja Unom 2014.01.16 22:15:37
Azt nem értem, ha apám jár a pszichiátriára, azzal miért nem kezdenek valamit, hogy nyilvánvalóan nem dolgozta fel a felesége halálát, pedig már 3,5 év eltelt. Tudja pontosan, hány nap telt el azóta. Nekem még az évek számán is el kell gondolkoznom. Valószínűleg azért, mert…..
Jane Doe családja Zanzásítva 2014.01.13 14:41:20
Ha minden igaz, akkor megvan a félévem, ma volt az utolsó vizsgám. Még két dolgozat nincs kijavítva, de úgy érzem, görbülnek. Ugyebár nem volt jellemző, hogy a kreditbeszámításokat elfogadják a diákoktól, így nem is fecséreltem arra az időmet, hogy Miskolról beszerezzem a…..
Voltunk szakembernél, van szakvélemény a nem-rágásról: érzékelési zavar. Egyértelmű, hogy nem azért nem harap és rág Pimpi, mert nem akar, hanem azért, mert nem tud. Majd kapok listát a tennivalókról, lesz benne arcmasszázs kívül és belül, meg csövek rágcsálása, száj…..
Jane Doe családja Szurdok 2013.08.04 18:17:05
Tulajdonképp mi hétvégente nem kirándulunk, meg aktívan pihenünk, hanem előrelátó szülőkként felmérjük a terepet, hogy a gyereket hova vihetjük majd el a közeli jövőben, és melyek azok, ahová nem, mert az a szülői felügyeleti jogunkba kerülne. A Pilis-szurdok például egy…..
Jane Doe családja Csóványos 2013.07.25 22:30:29
Amikor túl voltam a záróvizsgán, jutalmul elmentünk a Börzsönybe, és megmásztuk a Csóványost. Ez már egy régi vágyam volt, igaz, most nem bicajjal mentünk, hanem gyalog, de tekintve, hogy mekkora súlyfelesleget cipelek, ez így pont jó volt, a bicajon pláne meghaltam…..
Jane Doe családja Felvettek 2013.07.25 18:57:28
Elintéztem, hogy a következő három karácsonyomat is jogi tankönyvekkel a kezemben töltsem, és ne a Jézuska, hanem a vizsgaidőszak miatt legyek izgatott. A siralmas 240-es ponthatárt nézve azt kell mondanom, nem volt nagy kunszt bejutnom a 396 pontommal. És hát persze, hogy a fekete…..
Kárpótlási programra váltottunk, mert 9 egymást követő hétvégén voltam távol a családtól a suli miatt, plusz az örökös vizsgákra készülés, a gyereknek nem sok maradt az anyjából. Oké, ovi után kimegyünk a játszóra szinte mindig, de ez kevés. Kalandokra van szükség, és…..
Jane Doe családja Hatodik 2013.05.14 17:34:54
Gyorsan beköszöntött a kölyök hatodik szülinapja is. Előtte egy nappal úgy döntött, hogy akkor ő 1 nap alatt megtanul két keréken bringázni. Meg fogta magát, és kimondja az r betűt is, pedig a logopédián azt még nem is veszik, csak a s-sz-cs állt javítás alatt. A közeli…..
Jane Doe családja Hóhért 2013.05.14 17:08:00
Lassan második éve nyomom a közszolgálati ügyfélszolgaságot, hallgatom, hogy az anyám picsáját, meg hogy mondjuk meg a zorbánnak és már egészen megszoktam, csak kicsit emelkedik meg a pulzusom és a vérnyomásom egy-egy IMEI-ből adaptációs szabadságon köztünk tartózkodó…..
Jane Doe családja Fölvitte 2013.05.14 15:51:57
Valamikor februárban írtam ezt a fiók mélyének: Már 1 hónapja, hogy nem az anyatigrisek közt dolgozom, hanem a főnök titkárságán tolom átmeneti jeleggel az aktát. Fölvitte az isten a dolgom. Rengeteget dolgozom, rendszeresen túlórázok, önmagam utolérésepedig csak múló…..
Jane Doe családja Bünti 2013.01.08 17:01:13
Sikerült Miskolcon az ellenőrnek a már egyszer alig láthatóan lyukasztott jegy újralyukasztásával elkapni. Mondom neki, örülök, hogy ilyen jó a szeme, én nem láttam, hogy használt, mert nem volt kilyukadva, arra felfigyeltem volna. Karban kéne tartani a lyukasztókat. Nem tudtam…..
Jane Doe családja Boldogot 2013.01.01 00:42:47
Gyereket felszereltük dudával, színben hozzá illő sipkával - szigorúan a téli sapkára aplikálva -, beöltöztünk, hónunk alá csaptuk a 2 csomag tűzijátékot, az üres pezsgős üveget, aztán 20 perccel éjfél előtt kigyalogoltunk a Sportligetbe. A fagyott földbe nem tudtuk…..
Jane Doe családja Ayres házilag 2012.12.16 19:32:10
Már régen meg kellett volna írnom, hogy mekkora ötlet volt a kis malacunknak megvenni az ikeás függőszéket! Gyerekszoba plafonra fel 2x4 db 8-as csavarral, aztán 1 hét után azt tapasztaltuk, hogy a gyerek mozgása és a viselkedése változik. A hisztik lassan már csak rossz emlékként…..
Jane Doe családja Medve 2012.11.15 20:35:25
Kaptatunk haza az oviból, fölfelé a durván emelkedő sétányon, lefele meg száguld egy műanyag motoron valami kétéves forma kisgyerek nyomában ordító anyjával. Pimpernel megjegyzi, hogy milyen gonosz ez az anyuka, amivel még egyet is értenék, csak szerinte azért, mert a gyereknek…..
Jane Doe családja Zenélős 2012.10.30 22:36:22
Számok, amiket mostanában hallgatok. Ezt azért, mert akkor sem fogadom el, hogy nem kaphatok meg mindent, amit akarok: Ezt azért, mert az egyik legütősebb jelenet volt a Dr. House-ban, 7. évad 16. rész. Sajnos a jobb minőségű videót már leszedette az EMI. A történésnél egy…..
Jane Doe családja Dedó 2012.10.30 14:45:41
Az antiszociális tyúk valami csokikát hozott a többieknek. Egész jól titkolták, de egyik délután elszólta magát valamelyikük, így kiderült, hogy én kimaradtam a szórásból. *** A mártír anya valamelyik nap mindent megjósolt előre, így délután javasolták neki a többiek a…..
A dilibogyóm háziorvosi kiíratásához szakorvosi javaslat kell. A pszichiátriai rendelés egyedül hétfőn tart 18 óráig, ami meg ütközik az ovis úszással. Tegnap viszont őszi szünet volt, a gyerek a mamáéknál, így ráértem. Próbáltam többször telefonálni is, hogy…..
Az intenzív foglalkozás szépen hozza gyümölcsét, a ceruza Pimpi kezében egyre szebben áll, és határozottak a vonalai, már van benne kraft. Kedvence a képkeret készítése sormintával. És az óvónő is megdicsérte, hogy megy hozzá feladatot kérni, ami olyan összekacsintós dolog,…..
Jane Doe családja Éretlenek 2012.10.05 11:51:33
Nagycsoportos a gyerek, ezért meg is kezdődik az intézményi szintű agysorvasztás, hogy akkor most iskolaérett-e vagy sem. Már 5 évesen ezen megy az erőlködés. De anyukák, nem kell komolyan venni, viszont, ha nem veszed komolyan, akkor meg a gyereked sorsa bánja. Szóval volt…..
Tudom, hogy nem kaphatok meg mindent, de én az a fajta vagyok, aki azért megpróbálja. És ez nem tetszik mindenkinek. Ezzel is tisztában vagyok, de ők a lúzerek, én meg vállalom a pofonokat, és elérem a céljaimat. De vannak ütések, amiket már én sem bírok sírás nélkül. A múlt…..
Jane Doe családja Sorminta 2012.09.17 11:23:17
Szombat: Sztrájkol a mosógép, nem indít mosási programot. Az első sokk után nekilátok kézzel kimosni a fontosabb fekete darabokat. Szerencsére a centrifugázás tökéletesen működik. A színes ruhákat beáztatom éjszakára. Vasárnap: Reggel tesztelem, hogy az öblítő program…..
Akkor ezt a nyarat is kipipálhatjuk, már ami a sikeres gyermek elhelyezést illeti. Egyszerűen nem tudok elég hálás lenni anyósoméknak, hogy 2 (és tényleg ennyi) hónapon át gondját viselték az unokájuknak. És a gondviselés az 5 éves gyerek esetében tényleg gondot is jelent, mert…..
Jane Doe családja Mobbing 2012.08.15 20:30:16
Azért 19 évnyi munka után megtapasztalni, hogy mobbing áldozata vagyok, szar érzés. Ahogy elolvastam a vonatkozó passzust, némi reményt is nyújtott, hogy van szakirodalma. Egy kis összefoglaló a munkahelyi konfliktusok kezeléséről...
Jane Doe családja Dolgok 2012.07.03 23:15:00
Egy ideje már karba tett kézzel alszom éjjel, mert az összes vizsgám sikerült, 4,5 a félévi átlagom, mindent elsőre teljesítettem, sokat dolgoztam, a családom meg asszisztált. Pimpernel segített, amíg én a közjogtant memorizáltam, addig ő a kriminológia tankönyvemben jelölte ki…..
Jane Doe családja Életjel 2012.04.12 21:42:55
Megnyugtatásul közlöm, hogy mindenki él és virul. Szörnyen szégyenlem, hogy ennyire eltűntem. A munkám olyan szinten megsokszorozódott, hogy régebben 3 nap alatt hoztam össze annyi ügyet, mint most 1 nap alatt. Ha minden igaz, egy március végi programfrissítés valamennyit csökkent…..