Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galoca_no1

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy svájci design stúdió, a BERNHARD | BURKARD szerint ha az épített környezet adottságait megfelelően használjuk, mondjuk lábnak, akkor ebből kettő is elég lehet. Szép minimalista gondolat, inkább tanulmány, mint termék, de azért működőképes: a gyufalábak vége…..
galoca_no1 2011.07.18 14:15:55
A Szexbankár után itt a Szexprofesszor, és róla még videó is készült akciózás közben! "Hatalmas szexbotrányba keveredett egy 61 éves professzor a kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán: lefilmezték, amint alsógatyára…..
Csaba melója nem mindennapi! Holttestekről gyűjti a bogarakat. ..
Drága Olvasóim! Ismét játékra invitállak titeket. Ezúttal két, kézműves fürdőkozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomagot vagy 10%-os kedvezménykupont nyerhettek a Stenders-től. A csomag tartalma (karácsonyi ajándékdobozban, 6240 Ft értékben): Adzuki masszázsvaj Málna…..
galoca_no1 2010.12.10 12:56:14
galoca_no1 2010.12.12 15:23:56
@The Strange: köszii :)
Hát igen, eljött a nagy nap. Van aki már ma este odaül a H&M bolt elé egy hálózsákkal, hogy övé legyen a kiválasztott kabát? Biztos lesz ilyen megszállott, hiszen már ma is az eltolt kollekció debütálás miatt sok helyen 300-400 fős sorok álltak a boltok előtt…..
Subba Babinyecz Tímea represents 2010.08.17 21:16:00
Az egyik kérdésre elmondta, hogy szereti a "kézből készült ajándékokat", amelyek mindent elárulnak a "szívedről-szívednek". A legrémesebb randiról pedig mindössze ennyit mondott: "A legrosszabb randi, amin voltam, amikor tizennégy éves voltam, találkoztam…..
galoca_no1 2010.08.19 23:44:43
@napkitores: nem angolversenyen indult bizony,de kiemelném itt ezt a mondatot:

velvet.hu/blogok/missworld/2010/04/26/babinyecz_timea_buszke_hatalmas_szempillaira/

"A tanítást egyébként is szereti, három keresztlányát ő készíti fel táncversenyekre, de angolt is tanít kisgyerekeknek."

Azért ez így már több, mint gáz.
A tányérok formája nagyon régen kialakult, nem is nagyon változott az idők folyamán. Ez így kicsit túlzás persze, hiszen mindig is voltak dizájnerek, akik kitaláltak jó vagy kevésbé jó ötleteket. De nézzen mindenki körbe otthon, milyenek a tányérok? Kerek, lapos vagy mély.…..
galoca_no1 2010.08.18 21:03:16
@bekbórd: télleg csaj szokás, ez nekem is feltűnt már :)) sráctól még nem láttam ilyet, de lányoktól annél inkább ( én is lány vagyok :P)
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
Subba Subba Gourmand: Csokolica 2010.05.05 10:52:00
Egyé töpörtyűs csokit...
1. Blake Lively Marchesa-ban. Talán egy cseppet mintha rövid lenne...    2. Oprah az alakjának megfelelően választott egy csodás Oscar de la Renta estélyit. (A keze nem valami szép.)   3. Sienna Miller Emilio Pucci-ban. Nem rossz, bár a dekoltázs túl mély. A…..
galoca_no1 2010.05.04 21:29:33
@neomatsek: már 5.x olvasom el a döglött pulyka hasonlatot,de még mindig hangosan röhögök :D:D:D vááá :D
Praxis Feleslegesek a háziorvosok 2010.04.29 08:00:00
Jómagam harmincas éveim közepéig két háziorvost fogyasztottam. Soha szakmai kérdésben nem hallottam érdemileg megnyilvánulni egyiket sem. Velem kapcsolatban adminisztratív teendőket végeztek: gyógyszerfelírás, beutaló készítés. Ennyi. Mostani háziorvosommal való első…..
galoca_no1 2010.04.29 09:25:06
Én ismerek igen lelkiismeretes, nagytudású háziorvosokat (kettőt), akik nem mellesleg nagyon megkönnyítik a többi orvos munkáját azzal, hogy ritka betegségeket is felismernek. Bár a legtöbb háziorvos tény,hogy nem ilyen, de azért a párért szerintem már megéri.

Egyébként kellenek, mert ne gondoljátok, hogy az emberek akár 10%-a is tudja,hogy valójában mi baja van,és hová kellene ezzel elmennie. Lehethogy 50% azt gondolja magáról,hogy tudja,de rosszul tudja. Én ha orvos lennék,utálnám,ha a beteg beleszólna a munkámba, ha nem jó az orvosod, lépj tovább, keress másikat, mert vannak bőven.

@efi: orvosi szaknyelv, azért van latinul,mert a szavak 80-90%-a egyáltalán nem létezik magyarul! Sokszor jobb,ha nem érti a beteg, mi van oda írva, nem is neki szól, hanem a másik (többi) orvosnak,aki(k)hez később kerülhet a lelet. A szaknyelvet minden orvos kivétel nélkül megtanulja az egyetemen, már első éves korától elkezd hozzászokni, az más dolog, hogy egy háziovos 40év után elfelejti EGY RÉSZÉT,amit nagyon itkán vagy szinte sosem kell használnia. És miért is baj ez? ő is csak egy ember...
Judit írt be nekünk kommentben egy nem épp mai figyelmeztetőt, és véletlenül rátaláltunk, lássuk: Azért sajnálom, hogy csak szkennelt cuccot fogadtok el, mert az én intőm már jó 40 éves...de azért beírom, hátha... Valami nagy népünnepély lehetett, jó anyámmal a Ligetben…..
galoca_no1 2010.03.22 18:16:16
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
Hát ez igazán cuki :) ..
galoca_no1 2009.12.11 18:13:55
@neomatsek: hát még apukának :D
Az alsónadrágok terén semmilyen forradalmi újítás nem történt - a Diesel részéről legalábbis. Az őszi/téli kollekció fecskéit és boxereit Marlon Teixeira és Sam Way mutatja be. ..
galoca_no1 2009.07.05 18:55:13
@Hattori Hanzo: hehe most nézem,hogy alsógyatya-zokni kombó:D

Kedvesem mindig leveszi a zokniját,ha alsógatyában van, akkor is ha totál hideg a padló, mindig mondom neki, hogy húzza már föl, mert megfázik... De ő hajthatatlan, merthogy kisebb korában anno olvasta egy női magazinban, hogy az az egyik legtaszítóbb dolog egy férfiban, ha csak alsógatyában és zokniban van.

Hiába győzködöm,hogy téved, és nem akarom, hogy megfázzon.. :D annyira megmaradt ez benne, hogy sosem felejti el..
Készül a 2010-es Pirelli-naptár a Vanity Fair jóvoltából. A fotós Terry Richardson. 11 lány (balról jobbra a csoport képen: Mihalik Enikő, Rosie Huntington Whiteley, Catherine McNeil, Abbey Lee Kershaw, Daisy Lowe, Gracie Carvalho, Marloes Horst, Lily Cole, Ana Beatriz Barros, Miranda…..
galoca_no1 2009.06.18 11:08:05
@FuNtiK: ki tudja,mennyi meló kellett hozzá,hogy ilyen bénára meg tudják őket csinálni...! :D
A most következő fotósorozat Christy Turlington-ről 1991 szeptemberében jelent meg az olasz Vogue-ban. Steven Meisel-t dícsérhetjük a képekért...
galoca_no1 2009.06.17 15:16:33
@Scala: Szerintem a házasság semmiben nem lehet másabb, mint az együttélés, mármint, aki már együtt élt soksoksok évet a párjával, annak biztos nem tartogatnak semmi újat az elkövetkezendő évek :)

Én azért nagyon szép dolognak tartom a házasságot, bár igazán jó érvet még nem találtam magamnak erre :) Persze nem is ez a lényeg!

@horvath911: Tyű, neked is sok sikert :) Jövőre én is diplomás lehetek remélhetőleg, bár csak bsc-diplomás, még fiatal vagyk :) Szóval még jópár évem hátravan a tervek eléréséig :( szám szerint minimum 5-6)
Szóval hajrá hajrá! :D
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Drágáim!Néhány napra most kórházba vonulok (holnap reggel), csak azért szólok, hogy ne aggódjatok, amiért el fogok tűnni. Sajnos a műtét időpontja csak ma derült ki, úgyhogy nem nagyon volt időm bejegyzéseket készíteni előre :(Azért még holnapra jut, és ha nem fekszem le túl…..
Aki egyszer megnézett egy CT-vizsgálatnak alávetett Mc Nuggetset, biztos lehet benne, hogy ez a világ egyik legpszichedelikusabb tápláléka, amiről azonban hasonló bizonyossággal állítja aztán, hogy nem rendel belőle többet. A kompjútertomográfba fektetett Barbie babáról is…..
Gyerekszoba Hullámozzunk! 2009.03.31 10:13:00
Különleges, természetes és egyszerű. Ez a három szó ugrott be elsőre a Hiccup gyermekbútor kollekcióját nézegetve. Csak egy kis csavar a sima egyszerű, hétköznapi vonalakban, csak egy kis szín és baseball ütő a már jól ismert gyerek szék-asztal designhoz, és máris egyedi,…..
galoca_no1 2009.04.04 22:20:48
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 2. 2009.03.25 10:27:00
Íme következő kreatív olvasónk, jolikaM és férje, akik sokféle szuper dolgot összeraktak saját kezűleg kislányuknak. Hej de jó dolga van ennek a gyereknek!"Gyakran olvasgatom a gyerekszoba blogot, néhány jó ötletet el is lestem. Gondoltam, hátha valakinek én is adhatok valami…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 4. 2009.03.27 10:18:00
Akik szeretik a Figurka babákat, amiről már itt, a Gyerekszobán több posztban is szó volt, azoknak biztos ismerős lesz az egyik képen látható robot, bár a többi kreálmány legalább ugyannyira elbűvölő!Hajnalom küldte ezeket az sk varrott holmikat, amelyeknek…..
galoca_no1 2009.04.04 22:05:41