Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerhát Janóka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirk Kapitány legutóbbi bejegyzése óta semmi hír. Próbáltam hívni őket, nem kapcsolható. Írtam nekik e-mailt, nincs válasz. Tud valaki valamit? A határon úgy tudom átjutottak, de hol vannak most?..
A csapat posztja e-mailben érkezett:A ralinak álcázott tudományos expedíciónk a mai napon átrepült az Atlasz hegység felett. A több napja eltűntnek hitt team végre elérte a mai tábort. Az elmúlt napokban nagyon sok problémával kellett szembesülnünk, a kísérőjármű állandó…..
A 86-os busz legrissebb információink szerint zökkenőmentesen halad az Atlasz hegység felé. Az éjszaka mozgalmasan telt, a hajót hatalmas hullámok ringatták, és a pletykák szerint Kirk Kapitány néhány gabonapálinka után elfelejtette a kabinszámát. Egy másikba próbált bejutni,…..
Kirk Kapitány telefonon jelenti: a görcsösen kapaszkodó utasokkal teli 86-os busz, a bikaerős IFA és Villám Géza tarka bogara épp egy komoly sztrádaversenyen van túl. Nem tudni, hogy a spanyol autópályarendőrség mit szólt hozzájuk, de azon csodálkoznánk ha ez a kis esemény…..