Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claire.Net (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyáltalán: jó-e valamire a grépfrút (azon kívül, hogy kellemes ízű, értékes összetételű gyümölcs)? Ha igen, melyik részét érdemes felhasználni? Mit érdemes tudni a tucatszámra forgalomban lévő grépfrútcseppekről? A hazánkban bejegyzett étrend-kiegészítők listáján az Országos Élelmezés- és…..
Claire.Net (törölt) 2014.07.30 19:34:06
Nem szoktam cikkekhez hozzá szólni, de ezt nem hagyhattam szó nélkül, így vettem a fáradtságot és regisztráltam is csak emiatt!
Rögtön lenne egy kérdésem? Az antibiotikumokról az ilyen és hasonló cikk írók miért nem írnak vérlázító cikkeket? Azok nem mérgezők? Még egy kérdés, ha igen lenne rá a válasz. Ha minden mérgező, akkor még is mivel gyógyuljon az ember? Harmadik kérdésem...bárki fogyasztó tapasztalt mellékhatást a gp-csepptől, és rosszabbul lett, kárt tett benne? / Itt, ha esetleg választ kapnék a kérdéseimre, azt leszögezném, h a pénztárca kímélése, "merő jóindulatból" nem izgat. /
Saját tapasztalatom: évek óta járom a dokikat, hogy jobb közérzetem lehessen és bizonyos gondjaimból, így pl. húgyúti fertőzésből is kigyógyuljak. Éveken át tömtek antibiotikumokkal, amik gajra tették a gyomromat és természetgyógyászok utána nem győzték helyreállítani számomra. Persze kifejezetten amiatt voltam természetgyógyászoknál, a többi gondommal nem, mert hittem az orvoslásban. Azt írta a cikk író, hogy magától is elmúlik a húgyúti fertőzés..., aha akkor nekem miért volt most is szövődménye és egy igen durva pl. vese medence gyulladásom?
Szóval, én nem vagyok forgalmazó, kétségbe esésembe fogtam magam és megvettem az ökonetes 30 mlis gp-cseppet...egy hete szedem és elmúlt a főbb gondjaim, a vesemedence gyulladásom és még pár dolgom, amire itt nem tértem külön ki. Életembe először próbáltam ki...semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, pedig én aztán eléggé hajlok erre, h ha vmit be kell vennem arra tutira lesz mellékhatásom, allergiám stb.
Mára szerintem már köztudott, hogy nem mindegyik gp-csepp a megfelelő, én először az ökonettől hallottam róla évekkel ezelőtt, így logikusan úgy véltem, hogy tán az övéké lehet a legjobb. Szóval én mindenkinek ajánlom, de persze mivel ez is antibiotikum nyilván vigyázni érdemes vele.
A cikk írónak, pedig még annyit hozzá tennék, h miköze a hipónak tényleg a gp-csepphez? :D Nagyot nevettem ezen. A másik pedig, ha már óvni akarja az embereket, azon nem gondolkozott el, h azzal is kárt okozhat, h ha feleslegesen rémítgetni a jó népet és esetleg épp emiatt a cikk miatt nem meri majd vki kipróbálni se az adott terméket?
Claire.Net (törölt) 2014.08.01 14:24:11
"Ez a cikk arról szól, hogy a grapefruitmag hatása nem igazolt"...igen, meg arról, h placebo hatású, meg mérgező stb. :)
Tipikus kételkedő, hitetlenkedő maga. Millió egy tapasztalatot olvashat róla, itt a kommentek közt is, h kinek-miben hatott, de Ön csak fújja a magáét a semmiről. Kivontak egy terméket a forgalomból, aztán mindjárt veri a mellét Ön, h tyhűűű, mennyire igaza volt, hogy az egész átverés!
Ön felvázolt egy csomó olyan dolgot, ami 90%-ban csak alaptalan vád, mert konkrét tényekkel nem igazolta vissza, max. csak az egyik kivont terméket. Amúgy, ha már a gyártóknak nem hisz, legalább az otinek hihetnek, azok se nyomják rá mindenre a pecsétjüket!!!
Amit pedig a húgyúti fertőzésről állít az is egyenesen nevetséges..., önnek volt, vagy van ismerőse, aki szenved tőle? Mert akkor hét franc, h nem állítana ekkora baromságot csak, mert vhol épp ezt olvasta vmelyik okostojástól!
Az ökonet erősen kétlem, hogy a mai világban megrizikózná azt, hogy ne az legyen a termékükbe, amit ráírnak, így igen biztos vagyok benne, hogy az van, amit mondanak, de ha ennyire kíváncsi rá, tán vegyen egyet és méresse be. Eléggé csődbe mennének, ha kiderülne, hogy milliókat vertek át!
És igen biztos vagyok benne, h elmúlt, és abba is, h az ökonetes grapefruit csepptől múlt el.
Szerintem, ha már ilyen vádaskodó cikket ír, akkor valódi tényekkel támassza alá.
Bár tudom mit számít, ha egy terméket kivontak a forgalomból, akkor tuti, fix, h az összes többi is átverés.
Kösz, hogy vette a fáradtságot, hogy végül "reagált" a kérdéseimre!