Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schwabica

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Schwabica 2015.04.03 11:55:26
@Rayen: Lecsúszott alkoholista szülők gyerekének nincs ekkora arca. Ott azért elcsattant egy-két pofon beszólás és hisztizés esetén. Vagy csak úgy, a miheztartás végett. Ezt a nőt otthon még akkor is megjutalmazták, ha összetörte a méregdrága családi ereklyét.
  Gólem rettentő délutánt ígér, drámát, és olyan bejelentést, hogy lefossuk a bokánkat testületileg. Mindezt egy zöldeskék abroszban, amit az Így rendezzük be Shrek kedvenc kisvendéglőjét katalógus negyedik oldalán láttam legutóbb. Én hiszek neki, mert nagyon határozottan…..
Schwabica 2015.03.13 09:17:03
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azért én próbálkoznék a lehetetlennel is, ha mindenáron bent szeretnék maradni...
Schwabica 2015.03.13 09:18:41
@Almeron: Egyetértek. Kíváncsi vagyok, meg meri-e lépni.
Schwabica 2015.03.13 09:20:21
@XocoLatte: Igen, Naomi túl nyugodt volt, lehet, hogy már régen lezsírozott mindent Lokival, csak a nézőknek nem mutatják, hogy izguljunk egy kicsit... :)
Az utolsó posztom után rá kellett jönnöm: láthatatlan emberekről beszélek. Van egy árnyék réteg. Aki nincs az ő helyzetükben, nem képes, vagy nem hajlandó meglátni azt a kilátástalan, megoldhatatlan csapdát, amiből saját erőből kitörni már nem képes az, aki a rosta aljára…..