Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BettiLove

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma elég nagy kirándulást tettünk a Konfuciusz Templomba és a Fuxing Parkba, és nagyon elfáradtunk, így csak egy rövid képes beszámolót osztok meg!  A mai reggeli (egy kis diétás) A szálloda kívülről is Konfuciusz Temploma Street food Shanghai…..
 Kilátás a szobánk ablakából Az első ebéd  A menülap:   Ez a pincér srác szerint egyáltalán nem csípős   Az első gyümölcs- sárkánygyümölcs, ami inkább egy íztelen kivire hasonlít   Visszafele sétálva a nap fénypontja... az első nyilvános WC... csak…..
A csaknem két napos utazás után, végre megérkeztünk Shanghaiba. Az út jó volt, csak nagyon hosszú. Annyi féle embert láttunk, hogy szerintem nem is él már többféle a földön belőlük. :) Itt ott volt egy kis légörvény az úton, de nem volt súlyos. És valóban, az Emirates egy…..
Jelentem megérkeztünk Dubaiba! A város fényei gyönyörűek, a repülőtér hatalmas. Most várjuk a 8 órás trasnzitot. A repülőút jó volt, csak egy légörvény volt, de nem vészes. Nagyon sok gyerek jött, nagy jövés menés, aludni nem nagyon lehetett! A kaja nagyon finom volt, a…..