Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laciapu76

16 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. Ez a videó egy hosszabb út első része. Kanadában vettem fel körtét, és azt le kellett vinnem az USA-ba a mexikói határhoz. A teljes táv 2600 km, és ebből láthattok most 420 km-t...
  Üdvözöllek kedves olvasó. A mostani cikket nem én, hanem a feleségem fogalmazta meg azon okból, hogy szeretne egy kis betekintést adni a kanadai kórházrendszer működésébe. Azt láthatod, hogy ezen a blogon nem csak kamionozással kapcsolatos dolgokat írok, írunk. Próbáljuk minél színesebbre, és…..
Sziasztok. Itt a második része a sorozatnak. Ebben a részben levezetek 950 km-t...
Sziasztok. Ez a videó egy rövid fuvarról szól, amiben haltápot viszek le Amerikába egy szigetre, Bainbridge-re. A végén még egy pár őzike is feltűnik. :-)..
Sziasztok. Kicsit elmaradtam a bejegyzésekkel, és ezt most igyekszem pótolni. Ebben a videóban egy terítő fuvart láthattok, amit a közeli raktárak között csinálok...
Üdvözöllek kedves látogató. Ezt a blogot azért kezdtem el írni, hogy lehetőségeimhez mértenbetekintést tudjak adni a kanadai mindennapokba, egy kamionos életén keresztül. Megpróbálom bemutatni a kamionozás itteni szabályait, lehetőségeit, szépségét, és olykor az árnyoldalait is. Ha kedvet kaptál az…..
Laciapu76 2018.01.12 18:11:04
@Károly Károly: Szia..A hasonlo nevu facebook oldalon tudsz irni..
Laciapu76 2019.01.16 18:46:56
@Zoltan.P: Hello...Hat egy ideje elegge megnehezitette a kormany a munkavallalast..Eloszor is ugye talalni kell egy ceget aki foglalkozik kulfoldi munkavallaloval..stb..
Laciapu76 2019.01.16 18:48:09
@Károly Károly: Hello
megszunt a facebook oldalam..Hol hallottal rolam? :D
Üdvözlök mindenki. Mostanában egy kicsit elhanyagoltam az oldalt, és nem tettem közzé semmit. Igazából nem történik semmi különös velünk. Dolgozunk, és éljük mindennapjainkat itt Kanadában. Készítettem egy videót, ami pár napja vettem fel, és egy éjszakai fuvar látható rajta. Kanadából indultam,…..
  Mármint az Észak Amerikában közlekedő kamionosoké mivel ez az ikonikus útszéli pihenő az Usa területén található. Szerintük, és egyes források szerint a világ legnagyobb kamionos megállója. Az Interstate 80 (I-80) transzkontinentális autópálya mentén található, ami kettészeli az Usa-t a keleti…..
Laciapu76 2017.09.09 00:35:34
@Budapest a kutyaszar városa: Hat europai testvereikhez kepest kicsit elmaradottak,de jol neznek ki :D
Laciapu76 2017.09.09 00:34:48
@ChristineK: Nagyon szivesen :D
Iskolarendszer Kanadában, egy kicsit más, mint Magyarországon. Ezekről a különbségekről szeretnék nektek most írni.   Naptár szerinti iskolanap 188, a minimális iskolanap 180. Iskolaszüneti nap 8. Ez a tanárok miatt van, a szüneteket kivéve.   Tanévkezdés általában szeptember első keddjén…..
Laciapu76 2017.09.02 11:08:40
@VoluntartistA: Szia
Orulok hogy tetszett..Igen,Canada egy nagyon csaladbarat orszag..
Egy kis kamionozás Amerikában, és Kanadában...
Ebben a videóban benne van, hogy mit is kellett csinálnom a telephelyen, mikor még nem volt meg a jogsim...
Igen megszereztem a jogsit, és végre egyedül vághattam neki a kanadai utaknak.De azért ez sem volt ilyen egyszerű, hogy csak úgy elengedtek a nagyvilágba.Az volt a menetrend, hogy először próbautakra küldtek, hogy beletanuljak a papírmunkába, meg belerázódjak a vezetésbe. Elsőre egy International…..
A szerződéssel a zsebembe már tudtam tervezni a jövőt Kanadában.Az első fontos dolog az volt, hogy le kellett vizsgázni (újra) a kamionra.Ugyanis itt Kanadában nem fogadják el a Magyar kamionos jogosítványt.Szóval újra KRESZ, elmélet, gyakorlat, és airbrake, vizsga.De ez tartományonként változik,…..
A történetem, még valamikor 2009-ben kezdődött, amikor Magyar országon kamionoztam, és éltem.Azt mondanom sem kell, hogy akkoriban nem állt a helyzet magaslatán a Magyar gazdaság, és az életszínvonal sem volt valami fényes. Ezért foglalkoztatott a kivándorlás gondolata, akár az USA-ba, vagy…..