Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Phoenix84

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
 A blog történetének ELSŐ verses szakítós sztorija, egyszerűen hihetetlen. Köszönöm. Sziasztok! Szakíts ha bírsz? Hát én úgy tűnik nem tudok..... hiába nem vagyunk már együtt. Még leírni se igazán ami történt, csak egy versre futotta (bár ebbe minden benne van), pedig…..
Megcsaltalak A szükség nagy úr 2009.06.11 06:34:55
Kedves Megcsaltalak blog. Az én történetem bizonyos értelemben a megcsalási nagykönyvből is származhatna, bizonyos értelemben viszont egyedi.Jómagam még csak 20 éves vagyok, a másik fél 21. Minden 2008. tavaszán kezdődött.Szaktársak vagyunk egy fővárosi bölcsész suliban, hamar…..