Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Száguldó Angyal

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirk Kapitány villáminterjút készített a mauritán turisztikai, kézművességi és kereskedelmi miniszterrel, BA Madeine-el. Az átható tekintetű fehérhajú úr ellátogatott a futam szállására és egy rövid, ám megható beszédet tartott. A miniszter mellet a mauritán…..
Budapest-Bamako Halte douanes 2008.01.20 18:05:00
Amíg az ellenőrzés folyik, addig Kirk Kapitány dokumentál, a 7-es buszért aggódoknak pedig azt üzeni, hogy minden rendben velük, csak kicsit lemaradtak.(Egyébként az ott nem egy sörösdoboz a Flying Gizis kollega kezében? Vagy a rácson innen még lehet?) ..
Ma reggel az Atlasz hegység lábainál ébredt a mezőny. A résztvevők búcsút intettek az Atlasznak és a kisebb Dzsbel Sarhro hegyvonulattal kellett, hogy megbírkozzanak. A kopár, kietlen, sziklás hegyvonulaton kanyargó hegyi utat még nagy jóindulattal sem lehetne földútnak nevezni. A…..
A csapatok nagy része már a marokkói Nadorban ébredt. A tegnap éjszakai komppal érkezők pedig reggel 8-kor szálltak partra Észak-Afrikában. A 28-as Osvát Gáborban és Kiss Varga Attilában igencsak kihűlt a vér, amikor a vámvizsgálaton fedezték fel, hogy nem hozták magukkal az…..
A 86-os busz legrissebb információink szerint zökkenőmentesen halad az Atlasz hegység felé. Az éjszaka mozgalmasan telt, a hajót hatalmas hullámok ringatták, és a pletykák szerint Kirk Kapitány néhány gabonapálinka után elfelejtette a kabinszámát. Egy másikba próbált bejutni,…..
Kirk Kapitány telefonon jelenti: a görcsösen kapaszkodó utasokkal teli 86-os busz, a bikaerős IFA és Villám Géza tarka bogara épp egy komoly sztrádaversenyen van túl. Nem tudni, hogy a spanyol autópályarendőrség mit szólt hozzájuk, de azon csodálkoznánk ha ez a kis esemény…..
Az egyik IFÁs csapat olyan bődületes, hajókürt-hangú dudát szerelt a teherautójára, hogy ha megszólal, az MSZP-s képviselőkbe belefagyna az egészségügyi reform a Parlament folyosóin. Ahhoz képest, hogy a szervezők a biztonsági előírásokban direkt kérték a csapatokat,…..