Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VORiAND

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy pillanat alatt más világba csöppensz. Ahogy leszáll a gép, mintha egy teljesen különleges helyen értél volna földet, karon ragad az első pillanat, és akkor már tudod, hogy egyhamar nem fog elengedni. Egyszer minden út oda vezet... És ha az a bizonyos pillanat magával…..
Érkezett pár raklapnyi képanyag a sorozathoz – részben karakterfotók, részben jelenetkockák formájában –. megfejelve az Egyesült Királyságot célzó, kibővített előzetest, ami az első nekifutásra werknek vagy filmklipnek is tűnhet, különösen Ben McKenzie dumája miatt az…..
VORiAND 2014.08.21 09:25:48
Amikor egy előzetes nem csupán csak lenyűgöz, hanem bolonddá és megszállottá változtat, akkor nincs mit tenni. Ott kell lenni az első vetítésen, mert az álmok csak akkor válhatnak valóra, ha végre láthatod azt a filmet, amit már hónapok óta kinéztél magadnak, és ami nem hagy nyugodni. James Gunn…..
VORiAND 2014.08.18 11:18:14
Én sem igazán értem, hogy miért van sok ember elszállva ettől a filmtől, szerintem is emészthetetlen lett. Viszont valószínűleg magával az alapanyaggal van a probléma (számomra), mert a filmes kivitelezés nagyon látványos volt, csak sz@rból azért nehéz várat építeni... A filmes kidolgozás 10/8, az alapanyag 10/2, így részemről 10/5.

SPOILERES LEHET
Míg eddig a Marvel filmek/képregények-világa igyekeztek legalább a realitás látszatát fenntartani, itt konkrétan nem is érdekelte őket, hogy a legalapvetőbb dolgokat tisztázzák. Az univerzum többi lakójának kidolgozása konkrétan semmilyen. Fogták és befestették a már létező emberi lényeket kékre, pirosra és sárgára. Ez aztán a kidolgozutt unverzum sokszínű létformákkal... Mert mindenki humanoid és mindenhol van ugye oxigén és természetesen angolt beszélnek. Hát, azért na... Ha már Star Wars-hoz hasonlítják ezt a filmet, akkor azért jegyezzük meg, hogy Lucas bácsi igen komolyan kidolgozta ezt, ettől lett olyan hiteles és élvezhető az a film. Ezek hiánya miatt viszont ez az alkotás számomra egy 10 éveseknek szóló mese lett.

A fő karakterek közül egyedül Peter van felépítve, a többiek szimplán csak oda vannak mellé dobva, pár mondatból kéne őket megismerni, motivációjukkal azonosulni. Nekem nem sikerült. Drax-ot kifejezetten feleslegesnek éreztem, az egyetlen potenciál Groot-ban volt, akit pedig keveset szerepeltettek.

Howard a kacsa meg, ha poén akart lenni, akkor annak nagyon rossz lett, ha meg komolyan gondolták, akkor még inkább. Itt valószínűleg megint az alapanyaggal van bajom, mert tudom, hogy sok éve része a Marvel univerzumnak, de ő szerintem az egésznek többet árt, mint használ... Komolytalanná teszi az egészet. Vagy most én akarom túl komolyan venni ezt a képregényes univerzumot? o.O
VORiAND 2014.08.18 12:17:52
@REMY: Lehet, sőt biztos. A képregényben is annyi a többi faj, hogy emberi külső más színnel? Számotokra nem lesz ez miatt gagyi hatása az egésznek?

Az a baj, hogy most már nem értem kik is a Marvel filmek célközönsége... Mert amíg a Vasember, Amerika Kapitány, Hulk filmek engem teljesen lekötöttek (közel 30 évesen), ez nem tudott, mert folyton úgy éreztem, hogy ez inkább egy 10-12 évesnek szóló tiri-tarka mese.