Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vzv (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén a 24. bajnoki fordulót bonyolították le Spanyolországban, az pedig bizton állítható, hogy nem a madridi drukkerek kedvenc hétvégéje, ami a labdarúgósikereket illeti: szombaton ugyanis bukott a Real, vasárnap pedig az Atlético, bár ez utóbbi idén is annyira kétarcú…..
És újra színes a világ, mondhatja sok-sok Barca szurkoló, hiszen már csak 5 pont a különbség. Persze a dolog nem ennyire egyszerű. Az előjelek nem voltak ennyire ragyogóak, a Real Madrid már-már behozhatatlan távolságban volt, ráadásul remek formában. A múlt héten lőtt 7…..
A csapatok nagyobbik része ázottan fejezte be az előző fordulót, amelyben a király verhetetlen mivoltára cáfolt rá az újonc Almería, így mutatva példát a Real Madrid árnyékában bukdácsoló bajnoki mezőnynek. A mostani fordulóban derül ki, hogy az andalúz kiscsapat tette…..
vzv (törölt) 2008.02.09 21:05:53
Egy álommal szegényebbek lettünk. Miközben az amerikai elnökválasztáson élesedik a harc, Spanyolországban nagyon nyugodt tavasz elé nézünk, mert a Villarrealnak nem sikerült megmentenie a komplett bajnoki mezőnyt a megalázó pontkülönbségtől. A Real Madrid már kilenc egységgel…..
Két rangadóra hívtuk fel a figyelmet beharangozókban, de ilyen szempontból csalódást okozott a bajnokság első tavaszi fordulója. A Valencia nem volt méltó ellenfele a Villarrealnak, s egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül. Míg a sárga tengeralattjáró ismét a bronzérmes…..
Megérkezett Keegan, és felbolydult a Premier League. Tegnap reggelre már tucatnyi játékost boronált össze a sajtó a Toonnal, Wright-Phillipstől Downingon át Defoe-ig. Egy komplett csapat, véletlenül körülbelül ennyi ember hiányzik majd a Szarkák keretből szombaton, azaz nem lesz…..