Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utolsocsillagharcos

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3M Kultikus Lezezek 1. 2015.01.12 13:30:59
  A Hot Action Cop 2001-ben alakult amerikai nu-metal csapat, akik egyes internetes információk szerint a mai napig léteznek, de eddigi munkásságukat tekintve egész nyugodtan tekinthetjük őket egylemezes, sőt egyslágeres csapatnak. Ez az egy lemez a zenekar nevét viselő 2003-as…..
Tudjuk a Slipknot vagy a világ legtúlértékeltebb zenekara, vagy a világ legnagyobb metálbandáinak egyike. Az viszont tény, hogy olyan marketinggépezet áll mögöttük, hogy lassan az egyszeri metálrajongó - aki pedig különösebben nincs oda a zenekarért - is azon kapja magát, hogy…..
utolsocsillagharcos 2014.09.15 13:24:00
Már csak pár nap (legyen mondjuk 5) és a 2014-ben legjobban várt (mivel más nincs is ebben az évben...), illetve a megjelenése előtt legmegosztóbbá vált Marvel mozi látható lesz. ..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..