Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MizBig

0 bejegyzést írt és 1175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
zoli voltam Lipóti pékség 2011.09.07 10:43:00
- Integess! Integess a néninek! Integess, Marcell! Maaaarceeell! Integess! Integess a néninek!(nem, akkor se leszek ideges)- Integess a néninek! Nem értem, mindig szokott integetni. Marcell, integess a néninek! Sírni fog a néni, ha nem integetsz!(én fogok sírni, ha nem húztok már innen,…..
MizBig 2011.09.09 23:29:36
@Viktor-a-konyhában: nyugtatót kell keverni a lisztbe :-)
MizBig 2011.09.14 14:59:03
@Verde Lunaria: ilyenkor próbálok figyelni a légzésre, megnyugszik, megnyugszik... De tényleg ritkán sikerül :-D
zoli voltam Az elfüstölt idő 2011.09.06 17:25:00
Mintha egy nagy halom avar lenne, aminek épp alágyújtottak, úgy tűnik el az idő a napjaimból. Most tényleg sok a dolog, kábé a "mindjárt nagyon jó lesz" és a "mekkora király vagyok, hogy menedzselni tudom ezt" kockacukrok visznek. Munkák, költözési…..
zoli voltam Bér-kukoricatolvaj 2011.08.23 07:05:00
Az alapsztorit mindenki nyilván ismeri (ha mégsem, a comment:com vonatkozó írásából mindent megtud, amit kell), én nem is az evidenciákon ugrálnék, inkább pár "egyéb" szempontot nézzünk meg a tv2 Naplójának hamis riportja kapcsán. Kezdve azzal, hogy eleve, már…..
Sűrű napok után, pilisvörösvári hétvége előtt gyorsan pár sor.De előtte még szeretném bemutatni amolyan referenciaként, hogy én sokkal jobb, őszintébb társadalmi célú kampányokat tudnék csinálni, mint akik a nagy pénz elviszik az ilyenekért - például a "Való Világ…..
Na, ez már egészen hasonlított arra, ahogy ezt csinálni szoktuk, a második napra kábé felállt a rendszer. Ma meg rápakolunk.Kezdve ugyanakkor azzal, ami nyilván a leginkább érdekel mindenkit: igen, a hetijegyért kuncsorgó Tóth Gabinak sikerült ingyenjegyet szerezni, tegnap már ott…..
Busz, hetijegyes kamaszlányok: "Tényleg, még nem is mondtad, mit szólt anyukád, mikor megtalálta az óvszert?"Celebspotting: Puzsér már elégedetlen, amikor belép a kapun, Jamie Winchester viszont családi programot szervezett, hozta a kis pendriveokat is.Feljegyzés a…..
Ha van kedved, módod és fűszeres meggy pálinkád (utóbbi opcionális), akkor ikszeld be jól az eseményt a Facebookon, és szülinapozz velem:Klikk!   ..
Múlt péntek este felcuccoltunk, és kimentünk Björk szüleivel a pilisvörösvári faházukhoz. Vasárnap estig ott voltunk, és közben nagyon-nagyon intenzíven vasalgattam az idegeimet. Tökéletes volt, és ezen el is gondolkodtam. Mert, ugye, itt nem valami kurva drága wellnessizé…..
MizBig 2011.07.21 09:19:01
Kisbuzi, Náci meg én. De először nem is ezek voltunk. Először, pár órával előtte még egymást nem ismerő, távoli szomszédok voltunk, elindulva a buszmegálló felé. Gondolom, a másik kettő is bezárta a kaput, megnézte a postaládát, kidobta a begyömöszölt pizzapapírt meg…..
zoli voltam Csütörtöki vegyes 2011.06.16 11:45:00
Nna. Csendesülünk. Az elmúlt pár nap ismét kiváló bizonyítékát adta annak, hogy miért lesz jó kicsit visszavonulni. Mert baszki, az, hogy beözönlik a sok fogalmatlan troll, és lehetetlenné tesz bármilyen értelmes párbeszédet, az már kell a faszomnak, de őszintén.Engem ugyanis…..
MizBig 2011.06.17 10:39:26
@Turchi: "Valszeg ezt is ki fogod cenzúrázni, mint néhány kommentemet, amilyen gyáva vagy... :("

Kommentek formájában, név és arc nélkül feltalálni a spanyolviaszt igen nagy bátorságra vall. Tanulhatunk az ilyen remek emberektől.
MizBig 2011.06.17 10:59:34
@Turchi: nem, csak irónia volt :-) Azt fogalmaztam meg, amire te is gondoltál, hogy semmit nem utálok jobban a virtuális piactéren, mint ezeket a felfújt lufi-embereket, akik kéretlenül osztanak észt.
zoli voltam Hülyék nélkül 2011.05.27 09:36:00
Végre péntek van, ami persze nem jelenti azt, hogy a munkának is vége lesz a mai nappal. Este sokáig meló, TÉNYLEG sokáig, holnap is össze kell raknom pár cuccot - a vasárnap, az egyelőre lájtosabbnak tűnik. Björkkel szabadtéri programot tervezünk, jó lesz.A hét történése…..
MizBig 2011.05.30 19:19:08
@MizBig: bocs, közben rájöttem, hogy nem Bethlen, hanem Báthory Gábor erdélyi fejedelem szíve kezdett gyorsabban dobogni egy fiú miatt Móricz regényében - és ki tudja, még milyen fiziológiai változások következtek be nála a legény láttán, hi-hi. Mindenesetre ebbe is bele lehet bőven kötni, ha az ember jobbikos.
MizBig 2011.06.02 19:18:47
@Bona2Bona: bár Zolinak címezted, annyit hozzátennék, hogy nem állítható párhuzamba az ocsmány képregény a Tragédia római színének orgiaként való ábrázolásával. Ha a magyar kultúrával tennénk meg ugyanezt (felvetődik, hogy mi a magyar kultúra egyáltalán, de mondjuk kurucéknak legyen az ősi magyar mondavilág), az kb. azt jelentené, hogy Emese egy képregényben orálisan kielégíti a turulmadarat. Ennek pedig az öncélú megbotránkoztatáson kívül semmi értelme nem lenne szerintem.
zoli voltam Pár hétköznapi fotó 2011.05.31 13:27:00
Mutatok pár random képet. Klikkolásra megnőnek!Alapszett filmnézéshez: Puffos ruhaujjak: Újkrumpli strand: Kolbászos tészta elvitelre:  Uzsonna - találd ki, melyik kié! Termőre fordult az eperültetvényem: ..
Divatja van annak, hogy a visszamenőlegesen okos emberek jól megmondják, hogy miért volt nagyon-nagyon hülye az, aki 5-6 évvel ezelőtt svájci frankban vett fel hitelt. Sorjáznak a "kiváló" érvek, hogy miért kellett volna már akkor előre tudnia mindenkinek (sőt, az érvelő…..
zoli voltam Kedves Tatár Csilla! 2011.05.20 13:00:00
Vannak pillanatok, amikor igenis fel kell állni, egyes arcokba beleüvölteni, néhány ajtót bebaszni. Ha mód van rá, akkor úgy, hogy Hajdú Péter feje is az ajtónyílásban legyen.Mondom ezt úgy, hogy nekem papírom van róla, hogy mindennemű feminista mozgalmárságtól mentes, Geréb…..
zoli voltam Vasárnap este 2011.05.08 21:21:00
Az előbb jöttem ki a fürdőszobából, a tévében kamualbán buzukizott playbackről a kamugörögnek, csodás dolog ez a Való Világ.Hajrá Dzsörzi. Itt szeretném megkérni újságíró olvasóimat, hogy alkalmasint kérjék meg, hogy árulja el: hogyan kell IGAZÁBÓL mondani a nevét.…..
zoli voltam Születésnapodra 2011.04.26 12:47:00
Vesztes meccs akár csak megpróbálni is, mert tőled tanulom az egészet. Veled jöttek a szertartások, a leülés, az egymás felé fordulás. A csomagbontás izgalma, és a várakozás, ahogy szívod magadba a másik örömét, mert kapott tőled valamit.  Még leírni se tudom azt, amit…..
zoli voltam Állapot 2011.04.13 11:53:00
Össze-vissza, mint mindig, de a peremen még nem löttyent ki.Csak ez a kibaszott szél csillapodna már, minden éjszaka azt haluzom, hogy most tépi le az egyébként tényleg ijesztően recsegő-ropogó tetőt. Tegnap este fél9kor még kármentésben is voltam - az elemlámpás öngyújtóval,…..
MizBig 2011.04.14 12:02:35
@zoli vagyok: akkor kérd kölcsön ezeket:
www.mult-kor.hu/20110412_megtalalhattak_jezus_keresztjenek_szogeit
biztos jó erősek :-)
Ez a bejegyzés elméletileg a tv2 új műsoráról, illetve az azt beharangozó buliról szól - gyakorlatilag meg arról, hogy a tököm se akarna celeb lenni. Jártam én már sokféle rendezvényen, de mégis a most hétfői volt az első olyan alkalom, amikor egy random elhajított kalapács…..
Könnyítsük meg egymás életét, oszlassuk el a félreértéseket. Készítettem egy részletes szószedetet ingatlanhirdetők részére, hogy mi NEM AZ. Előzmény: első részItt a második rész (a hozzászólók kiegészítéseit is beépítve).  "Közelében" = nem ott.Ha egy…..
Néha olyan jó látni, hogy a Sors sokadjára már nem pörget három szilvát egy sorba azoknak, akiket igazából eddig se kellett volna segíteni. A feszített arcbőrű albán trubadúr egészen izmosan rábaszott, és ez jó.A sztori annyi, hogy az "ez már olyan szar, hogy attól…..
MizBig 2011.03.27 17:17:52
@Lajosforras: jaj, ezt annyira el tudom képzelni :-)))

"amikor anno Debrecenben zöldfülű stúdiósként egy színpadon voltuk, a Latinovits és én (ő III. Richárd, én 4. apród), drága édes Jancsikám, az volt a szakma, a színház - A Színház, ó, Thália! -, ma meg csak ezek a celebek, ezek a perc-emberek vannak mindenhol! Ki emlékszik ma már, milyen csodálatos volt Ruttkai Júliája 48-ban? (sóhajtás)Régi dicsőségünk, hol késel az éji homályban - kérdezem Vörösmartyval, édes Jancsikám"

hozzáteszem, az említett művészek tényleg marha jók voltak szerintem is, főleg Ruttkai Éva, de ettől az életérzéstől, amit a művész urak és hölgyek prezentálni tudnak néha, ettől kiráz a hideg :-)
zoli voltam Úbazmeg 2011.03.17 21:29:00
Ezt viccnek szánták, és kurvajó: Ez pedig komolyan gondolták, és szánalmas:..
A Moszkvánál található KFC-ben kaptam ezt a blokkot:Mitől érdekes ez?Ez a része izgi:A kisebb elgépelés ellenére tisztán dekódolható, hogy én itt titkos adatgyűjtés áldozata lettem, amennyiben rögzítették a koromat és a létszámomat ("1Ember Fefri 25-30Eves"). Amivel…..
Nem vicc, láttam a Facebookon. Azt írja magáról: "I'm just an old random stoner lady. I like hot chicks and weed!"Vallása: Rastafarian, a profilképe sarkában meg egy erősen pixeles, de azért egyértelmű gandzsalevél. Nem hiszed? Katt ide!A legjobb persze az, hogy nem csupán a…..