Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eyjafjalla

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alessandro Del Piero alig várja, hogy az A-League All-Stars csapatának tagjaként megmérkőzzön a Juventusszal. A Bianconeri folytatja a felkészülési túrát, ezúttal Ausztráliában, ahol a "zebrák" korábbi csapatkapitánya várja őket ellenfélként. „Sydney-ben nagy lelkesedéssel…..
Rômulo Souza Orestes Caldeira első torinói nyilatkozatában a számos áldozatról beszélt, amit hoznia kellett azért, hogy idáig eljusson, és biztosította a szurkolókat arról, hogy még ennél is keményebben fog küzdeni azért, hogy a Juventus mezét viselhesse hosszabb távon. A…..
Eyjafjalla 2014.08.03 22:48:58
@HiemannMoc: Köszönöm a tájékoztatást.
Nem árthat pár használható csereember középre. (Padoin.. Brrr)
Csak maradjon is az, ne pedig pótlás Vidal helyett. :(
Massimiliano Allegri elégedettségének adott hangot a bianconero csapat tegnapi, Cesena elleni gól nélküli mérkőzését követően, játékosait a tanúsított hozzáállásuk miatt dicsérettel illette. „Ma este jó edzés volt számunkra. Tulajdonképpen harmadik napja van együtt a…..
Eyjafjalla 2014.07.31 13:15:38
@Drughi Di Bianconeri: @Drughi Di Bianconeri: Alapvetően osztom a véleményed. Egész konkrétan egyáltalán nem tudtam, tudok neki örülni, és valóban elég töketlen a fickó - finoman fogalmazva -, de kénytelen leszek szurkolni érte, ha már ide ette a rosseb.
Saját arculat alatt pedig egy más alapfelállásra gondoltam, akár ha 4-3-3, vagy 4-3-1-2 az, mégha túlzott "tartalommal" nem is tölti meg.. viszont az, hogy az elődje rendszerének látszólagos leporolásában, újraértelmezésében látja a csapat jövőjét..

Az elmúlt 3 év inkább Conte motivátori képességének sikere, mint a Contei játékszisztémának.