Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szipál Péter

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
Szipál Péter 2009.10.29 10:47:56
@Mezőbándi: Mindenben igazad van.
Egyebkent az iskolabuszon van negy piros lampa, es ha villog, vagy kigyullad, akkor meg KELL allni. Elotte, utana. A gyerekek ugyanis barmilyen iranyba mehetnek, es az auotoban ulo ezt nem tudhatja.
Csak erdekessegkent, egy gyonyoru vasarnapon mentem a baratomat latogatni, szep ido, napsutes, szerpentines ut, en meg csak vezetgetek, egyszer csak egy motoros rendor megallit, es udvariasan ker, hogy varjam meg a kollegajat. Varunk, megjon, ott all ket hegyomlasnyi rendor, es a kollega kezeben a radargun. Kerdi, "Mennyi a sebesseg hatar itt?" Foggalama sem volt, mondom, 35, mire mondja, "Nem, 25, es maga mennyivel ment?, En, meg,kozoltem, hogy foggalam sincs. Erre az orrom ala tolja a muszert, 68 mph! Huha, gondolom, most le fog loni. Uram mit csinal? kerdi a rendor, mire en, "Uram, szep vasarnap van, csak elveztem az utat, es nem figyeltem!" Erre elkezdett rohogni, es kedvesen mondta:"Na, maga az elso aki nem probalt nekem magyarazkodni, menjen, es lassitson le!"
Ilyen is van.
Ezen gondolkodom. Pontosabban azon, hogy "miért nem szeretem a Rolling Stonest, de tulajdonképpen miért is ne szerethetném". Ezt át kell beszélnem magammal, mert másnapra elpusztít. Fontos, hogy a dolgok helyükre kerüljenek. 5 ok, amiért nem szeretem a Rolling Stonest:…..
Az amerikai kormány tudósai szerint elképzelhető, hogy a tartós, jelentős mennyiségű fűszívás növelheti az esélyét egy szívrohamnak. A kutatás szerint a THC 30%-al növelte a máj C-III apolipoprotein-termelését, ami megnövelte a vérben lévő triglycerid mennyiségét, ami az…..