Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blazer_kenny

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden jel arra mutat, hogy egyre többen unnak rá a tökéletes testekre (pontosabban: a tökéletessé retusált fotókra), és ez immár a pénztárcákon is érezhető. Az új trend egyik nagy haszonélvezői azok a fehérneműmárkák lehetnek, akik időben kapcsolnak...
Egy új sorozatot indítok, melyben az általam legjobbnak tartott öt jelenetet szedem össze; kezdésnek a legjobb öt nyálas szopást nézzük át, de lesz seggbe baszás, gangbang, bukkake, cumshot, és még hasonlóak. Ezeket össze lehet hozni egy posztban, de a kedvenc témakörömnek…..
Egy ritka részletes interjút olvashatunk az egyik debreceni portálon a művésznővel. Nézzétek meg, pici válasz-részletek is vannak, videóban. Ez adta az ötletet, hogy nézzünk utána a 20 éves lányka 2 év alatt mit hozott össze. Mivel pornós blog vagyunk, ráadásul (szeretném azt…..
Hát hol is kezdjem.? Talán ott hogy fél éve vagyok egyedülálló -s  már kezdem nézni a zárdákat . De az is lehet én is csak egy anyával élő vénlány leszek a sok közül ahogy elnézem a mai  társkeresés  nehézségét. Ahogy egy videójátékban fogalmaznák ez igencsak hard…..
PROLÓGUS: előre is elnézést kérek a türelmetlenebb olvasoktól, ha akad egyáltalán olvasó, tudom nem jó egy blognál, ha nagyon hosszú, mert elunják a felénél az olvasást, de egy hét eseményeit próbálom itt visszaadni és úgy, hogy át is jöjjön belőle valami. Vagy egy mondás, mely szerint a nagy Ő ott…..