Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piszok Disznó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varga Mihály a GDP 45%-ra tervezi mérsékelni az állam kiadásait. A bejelentésre ma került sor. Az "állam kiadásai" egy nem pontosan meghatározott szám. Sokan és sokféleképpen mérik. A most alkalmazott módszertan szerint az állami kiadások mértéke 50,5% körül van. Más…..
Piszok Disznó 2014.09.24 00:22:36
@Dörnyei József:
A kiadáscsökkentés miért jelent automatikusan adócsökkentést?
Mi van, ha nem csökkentik az adókat, hanem az el nem költött pénzből mondjuk az államadósságot csökkentik? Vagy csak símán felhalmoznak az államkincstárban, mert mondjuk kell majd a zsé Paks2-re.
Nem tudom, milyen szabályok és normák alapján olthat le egy bíró egy elítéltet. Fiam, szerintem te egy büdös bunkó vagy, látom a szemed sarkában a sunyiságot, csak játszod az eszed és megpróbálsz átverni. Gondolkodjál kis barátom az élet dolgairól, ha már anyád nem tanított…..
Piszok Disznó 2014.09.15 17:53:58
@Hakapeszi Miki:
Igen, ha a csaj 130-al halad, és kurva nagyot vészfékez, akkor elméletileg el lehetett volna kerülni a balesetet.
Add ehhez hozzá gondolatbab, hogy sok ember vészhelyzetben "leblokkol" és nem cselekszik semmit.

Ha Te úgy váltasz sávot, hogy emiatt a másik sávban haladónak vészfékeznie kell, akkor Te azzal életed sorsát a másik vezető/autó képességeire bíztad! Ez pedig óriási felelőtlenség, főleg ha még hárman ott ülnek mögötted.
Ahogy az is óriási felelőtlenség, hogy ha piásan száguldozol.

Mindegyiket megbüntette az élet. A három ártatlan utast viszont sajnálom.
Piszok Disznó 2014.09.15 18:00:39
@Hakapeszi Miki:
Imádok éjszaka vezetni autópályán. Hosszab utakra mindig akkor megyek ha tehetem. Sokkal könyebb, mint nappal. A gyorsan jövőt sokkal messzebbről lehet látni éjszaka a reflektora miatt, mint nappal! Meg úgy általában az össszes mozgást sokkal meszebbről lehet észlelni.

Viszont idősen/fáradtan/nem jó látással valóban nehezebb lehet, de akkor meg ugye óvatosabban kéne vezetni.
Piszok Disznó 2014.09.15 18:12:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Dehogynem, az egyel korábbi posztomban meg is írtam.

Ebben a balesetben mindkét fél hibázott (mint ahogy általában szokott lenni) és sajnos meg is bűnhődnek érte. Ha a kettő közül csak az egyik hibázik (mindegy melyik!), nem lett volna baj.