Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aragorn67

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hozzánk valahogy lassabban érnek el a hírek. Vörösváron már hónapok óta áll a bál a tervezett vasúti kereszteződés miatt, mi pedig azt sem tudjuk, hogy készül valami. A tisztább kép érdekében ide linkelem a NIF honlapjáról a vonatkozó projektet. Térképet, terveket innen…..
aragorn67 2011.07.06 11:47:57
@szekertabor: Kedves Szekértábor,

Hálásan köszönöm válaszodat. Csak alátámasztani tudom javaslataidat, ugyanis tegnap én is megtanultam, hol lakik a Jóisten: hogy nem szabad Szabadságligeten hagyni az autót. A 16:20-as vonattal jöttem a Nyugatiból, és a fő vörösvári állomáson vártuk be a szemből érkező vonatot. 12 percig álltunk. Közben forrt az epe, 12 perc alatt ugye, ha itt állna az autó, már rég Szántón lennék. Ma a vörösvári nagy állomáson hagytam a kocsit, 5 perc késéssel robogott is befelé reggel a 7:20-as. Szóval, tanulok és igen, érzékeltem, hogy Szabadságliget nagyon elhagyatott és az autóm egyedül állt ott hétfőn és kedden. Valahogy rossz érzésem volt. Akkor tehát Veled már történt kellemetlenség ott.
Nagyon köszönöm a segítséget szívesen részt vennék bármilyen konstruktív levelezésben, amivel egymáson tudunk segíteni.
Üdvözlettel: Zerika
Ezt a blogot azért készítettem el, hogy legyen egy olyan felület, ahova a honlapot érintő fejlesztésekről, módosításokról rövid tájékoztatót írok. Szó lesz új funkciókról, google helyezésről és minden egyéb dologról, ami a honlapot érinti...Első lépésben nézzük meg a…..
Vendetta Kié a Blaha???? 2008.01.12 11:32:00
"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját." Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas…..