Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tempo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon jó hírrel szolgálhatunk! Sikeresen terjed a házi videóklipkészítés. Igazán akkor éreznénk magunkat a legjobban, ha nem csak tátognának az előadók hanem énekelnének is. De nem vagyunk telhetetlenek, ezúttal megelégszünk ezzel a fiatalemberrel is mert sok videója…..
Vastagbőr Szalámivéget tessék! 2008.01.19 13:57:00
Álláshirdetés egy napilapban.     Befektetést nem igénylő, otthonról végezhető üzletkötői munkára kerestek szabadidővel rendelkező hölgyeket. A hirdetésre a megjelenés napján lehetett csak jelentkezni. Azt hiszem nem véletlenül.     A telefonba…..
Vastagbőr A spirál közepén 2008.01.14 12:18:00
Sajnos megint cigányoznom kell mivel az elmúlt napokban történt esetek miatt megfogalmazódott pár gondolat bennem. Hogy csak a napvilágra került eseteket  említsük: a korábban  buszon, kardal mellbeszúrt Józsika és barátai súlyosan megvertek egy fiatalember, múlt…..
tempo 2008.01.15 09:23:40
Szomorú, hogy addig fajult ez a probléma, hogy mára már szinte mindenki csak szélsőséges megoldásokat keres és csak ezekben látja a kiutat.

Előítéletesek vagyunk, minden okunk megvan rá, hiszen a mai fiatal generáció összes tagjának volt már atrocítása agresszív cigánygyerekkel az iskolában, aki elvette a holmiainkat, ha kedve volt hozzá, vagy falhoz vágott, mert jól esett neki. És persze még mosdatlan, büdös is voltak. Akkor senkit nem érdekelt, hogy miért ilyen, megutáltuk és kész.

Pedig a gyerek nem tehet semmiről, apjától látta, aki nem dolgozott, unalmában verte a családot, lopott, szeszelt.

Egész életemben 2 olyan cigány sráccal találkoztam, akik nem ilyenek voltam. És azért nem , mert nem ezt látták otthon (szegény, de dolgozó családok), tanulni küldték őket, lediplomáztak, dolgoznak. Ekkor értettem meg, hogy nem genetikai agresszióról, butaságról van szó, csak az agresszív cigánygyerekkel rengeteget kell foglalkozni, hogy ne az apja legyen a példaképe,hogy megértse, hogy tanulni kell, és talán ő már jobb apa lesz.

Amerikában a négereket jobban utálták, mint mi a cigányokat, és most lehet, hogy lesz egy néger elnökük. És nem a fehér csuklyások oldották meg a problémáikat. Itt sem a sötétingesek jelentik az előrelépést.

Én is félek a cigányoktól, elkerülöm őket, de nem vonulok az utcán erőfitogtatva, mert ettől csak dühösebbek lesznek, és az én gyerekemet majd mégjobban elverik az iskolában.