Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uszony

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, egy klasszik,félrefordítás-típusú hiba miatt kellett csalódnia levélírónknak e remek termékben, ami érthetően felizgatta, hiszen az összeválogatott hasznos hülyeségek csomagból korábban már egy légycsapóról is le kellett mondania. Egyik ismerősömnek…..
Sajnos egyelőre László nem válaszolt, így nem tudjuk, hogy azóta kivizsgálták-e a pizzakiszállítás meglehetősen fura módját a Pizza Karavánnál, de talán majd ők elmesélik nekünk, mi történt az elmúlt 12 napban.  Kedves Tékozló Homár! Egy mai panaszlevelemet szeretném…..
Szeretettel köszöntöm eheti Telemax-kutyázó posztunk olvasóit, melyből megtudhatjuk, hogy a mezei Tmax-ügyfél egyáltalán nincs hátrányosan megkülönböztetve, mert a szerviz a partnerek számára is csak emailen érhető el, telefonon nem (gondolom a végén még csörögne az a…..
Uszony 2014.09.04 15:55:47
@AlulírottFentemlített: +1

Nem sok mindent lehet hozzátenni az írásodhoz. A Homárt én is pont ilyennek szerettem. Néha néhány íráson sírni tudnék (pl. Igi néhány szakértésén :) ), de ez is hozzátartozik a Homár érzéshez!
Settenkedőbe nem sok szolidaritás szorult, legalább is levelében egy fél mondat erejéig sem képes együttérezni a szerencsétlen alkalmazottakkal, akik sztrájkkal próbálják kikényszeríteni a fizetésüket, csak az elmaradt péksütije miatt nyivákol. Ezt persze tök jogosan…..
Drunken Tailor Kedves Homár! című verse. Elfojtott indulatokkal teli, egyszerűségében, lecsupaszítottságában is megrendítő alkotás a csalódottságról, melyet a költő akkor élt át, amikor a hitszegő szolgáltató csak áltatta kedves mikrójának megjavításával.  Kedves…..
Uszony 2014.08.09 16:35:05
@batgirl: :D Már látom is a következő posztot: Akasztják a hóhért. Posztol a szöszös kabáton felháborodott tisztítós!
Régi bölcsesség, de egyre nagyobb okosság, hogy, ha áram van, minden van. Elkezdtem elképzelni, hogy mit is jelent ma egy áramszünet, de gyorsan abbahagytam, mert olyan rossz volt. Lemerül telefonok, sötét monitorok és tévéképernyők, néma csönd, és még egy pati-kukit se…..